2777
2789
عنوان

کیا دوست دارن زبان جهرمی یاد بگیرن هرکی میخاد بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 2933 بازدید | 126 پست
چوخ قشنگ باشاریسان ☺️ بازم تمرین کنین 🤗

مرسیلر لطفون وار😍😍

بله حتما شماهم تمرین کنید لهجه ی شیرازی طیف گسترده ای داره بایه دوتا کلمه تموم نمیشه .موفق باشید ،امری ندارین؟

ساربان آهسته ران کارامِ جانم میرود ،نه چرا آهسته؟باید ساربان می ایستاد ،باید از ما باز خوشبختی سفارش میگرفت ،باید اصلا در همان کافه زمان می ایستاد...
مرسیلر لطفون وار😍😍 بله حتما شماهم تمرین کنید لهجه ی شیرازی طیف گسترده ای داره بایه دوتا کلمه تموم ...

چشم 

عرضی نیست 

شب خوبی داشته باشین 

99/8/30 ساعت 3 بعد از ظهر شد لحظه تحویل عمرم ❤️__\/\/\/__\/\/\/\/___\/\/\/\/\/\/❤️ضربان قلبم با قلبت هماهنگه ب مثل تو😚اره تو خوبی! اینو بگو و خودتو خلاص کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چشم  عرضی نیست  شب خوبی داشته باشین

ممنون اما برای من الان عصره شب نی😬

ساربان آهسته ران کارامِ جانم میرود ،نه چرا آهسته؟باید ساربان می ایستاد ،باید از ما باز خوشبختی سفارش میگرفت ،باید اصلا در همان کافه زمان می ایستاد...
ممنون اما برای من الان عصره شب نی😬

یکم دیگه شب میشه 

نشه یکم بعدش میشه 

بالخره میاد که 😂

99/8/30 ساعت 3 بعد از ظهر شد لحظه تحویل عمرم ❤️__\/\/\/__\/\/\/\/___\/\/\/\/\/\/❤️ضربان قلبم با قلبت هماهنگه ب مثل تو😚اره تو خوبی! اینو بگو و خودتو خلاص کن

یکم دیگه شب میشه  نشه یکم بعدش میشه  بالخره میاد که 😂

آخه شب برای من پنج صبه😃اصن مگه میشه دخمل باشیو شب زود بخوابی؟😟

آخه شب برای من پنج صبه😃اصن مگه میشه دخمل باشیو شب زود بخوابی؟😟

سرکار که نری دانشجو نباشی بعله. شب و روزت قاطی پاتیه😅 

سرکار که نری دانشجو نباشی بعله. شب و روزت قاطی پاتیه😅 

چقد زود و راحت قضاوت میکنید 😒😔 خدانگهدار😔

چقد زود و راحت قضاوت میکنید 😒😔 خدانگهدار😔

وا😕چی گفتم مگه؟ 

ببخشید 😣

وا😕چی گفتم مگه؟  ببخشید 😣

برچسب بیکار و بی عار زدین رو من اونوقت میگین چی گفتم؟یه درصدهم احتمال بدین شاید یه نفر از فکر و خیال و حال بد خوابش نمیبره😔😔

برچسب بیکار و بی عار زدین رو من اونوقت میگین چی گفتم؟یه درصدهم احتمال بدین شاید یه نفر از فکر و خیال ...

بیکار و بیعار؟ 😮😧😦

من کی گفتم؟ گفتم بیکار که باشی یعنی روزا سرکار اداری و اینا نری

انشالله که فکر و خیال نداشته باشین 

با بیدار موندن فکرهاتون تموم بشو نیس. پس راحت بگیرین بخابین 

بیکار و بیعار؟ 😮😧😦 من کی گفتم؟ گفتم بیکار که باشی یعنی روزا سرکار اداری و اینا نری انشالله که ف ...

الحق که ترکی😁 یاعلی ،بای

خیلی خیلی گرمن..توبندر زندگی ناکنی؟؟؟

شرمنده گلم من سایت نبودم ..من خونه م بندره ولی اصالتا استان فارسی ام

ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢