2777
2789
عنوان

بیاین یه لحظه

42 بازدید | 2 پست

من با  آقایی یکسال آشنا شدم و قصدمون ازدواج هست اوایل هیچ مشکلی نداشتیم اما مدتی است که از ارتباط من با شخص قبلی مطلع شده و چون خانواده مذهبی داره و خودش هم تقریبا مذهبی هست ولی نه مثله خانوادش عکسای من و فامیل های نزدیکم بی حجاب دیده واسه همین ازاون موقع بدبین شده و منو چک میکنه نمیزاره برم بیرون با دوستام حتی جرات ندارم با دوستام چت کنم در مقابلش خیلی دوستم داره و مدام کادو میخره من خسته شدم واقعا از بدبینی ک بهم پیدا کرده دارم سرد میشم و از ی طرفم اون نمیخواد منو از دست بده و جور دیگه محبت میکنه...به نظرتون رابطم بااین اقا درسته؟ ادامه بدم؟ بدجور منو تحت فشار گزاشته با خانوادم هم نمیزاره بیرون برم جشن خانوادگی شرکت کنم

بگو بش خوب بگو دارم سرد میشم با این رفتارات

والدینی ک میگید دخترم باید تا قبل ۸خونه باشه    نیستی ببینی تا هشت چه میکنه این بازیکن.......‌‌....!                               😂😂😐میشه برای رسیدن ب اهداف وارزوهام ی صلوات بفرستی😢فرستادی بگو منم برات بفرستم😉پروفایل ادم اثر انگشت ادمه 😂😂😂برندار خانم 😂😂😂برندار         

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.