من با آقایی یکسال آشنا شدم و قصدمون ازدواج هست اوایل هیچ مشکلی نداشتیم اما مدتی است که از ارتباط من با شخص قبلی مطلع شده و چون خانواده مذهبی داره و خودش هم تقریبا مذهبی هست ولی نه مثله خانوادش عکسای من و فامیل های نزدیکم بی حجاب دیده واسه همین ازاون موقع بدبین شده و منو چک میکنه نمیزاره برم بیرون با دوستام حتی جرات ندارم با دوستام چت کنم در مقابلش خیلی دوستم داره و مدام کادو میخره من خسته شدم واقعا از بدبینی ک بهم پیدا کرده دارم سرد میشم و از ی طرفم اون نمیخواد منو از دست بده و جور دیگه محبت میکنه...به نظرتون رابطم بااین اقا درسته؟ ادامه بدم؟ بدجور منو تحت فشار گزاشته با خانوادم هم نمیزاره بیرون برم جشن خانوادگی شرکت کنم
والدینی ک میگید دخترم باید تا قبل ۸خونه باشه نیستی ببینی تا هشت چه میکنه این بازیکن...........! 😂😂😐میشه برای رسیدن ب اهداف وارزوهام ی صلوات بفرستی😢فرستادی بگو منم برات بفرستم😉پروفایل ادم اثر انگشت ادمه 😂😂😂برندار خانم 😂😂😂برندار
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.