2777
2789
عنوان

هرکی خوشگله بیاد😊😍

| مشاهده متن کامل بحث + 902 بازدید | 33 پست
خب سخت نگیر یه مدت همینو امتحان کن دیگه

اره اخه نمیشه ک بپزیم و نمک نزنیم چون بی نمک میشه دیگ..حالا میترسم بزارم بیست و چهارساعت تو اب بمونه اصلا لعاب پس نده

"مَن میتونَم وَ موفق میشَم"پیش بِ سویِ بهترینا:)!
ینی نمیپزی؟اینطوری هم تاثیر داره؟هفته ای چن بار باید استفاده کرد

نه فقط خیس میکنم...واس پوست ک خوب بود چون خیلی املاح داره...میتونی ابشو هروز اسپری کنی..‌ولی یکم موها بوی برنج میگیره همون روزی بزن که میخوای بری حموم یا فرداش برو حموم...

آیا کسی آنقدر دوستت دارد که از جهان نترسی؟!😊❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه فقط خیس میکنم...واس پوست ک خوب بود چون خیلی املاح داره...میتونی ابشو هروز اسپری کنی..‌ولی یکم موه ...

بیست و چهارساعت بزارم تو  اب کافیه و لعاب پس میده ینی؟

"مَن میتونَم وَ موفق میشَم"پیش بِ سویِ بهترینا:)!
بیست و چهارساعت بزارم تو  اب کافیه و لعاب پس میده ینی؟

نه بابا من کمتر میذارم...چهار پنج ساعت میذارم بعد آبش استفاده میکنم

مرسی گلم من جوش دارم ضرر نداره به نظرت؟

فک نکنم مشکلی داشته باشه چون خودش التهاب ها رو کاهش میده پوست تمیز میکنه ...یه بار مصرف کن ببین اثرش رو پوستت چطور هست

مثلا واسه جوش اینا تاثیر داره؟

عزیزم فقط میدونم واس درمان التهاب و قرمزی و اگزما موثره...منافذم کاهش میده..حالا واس جوش هم میتونی امتحان کنی یه بار

من میزنم پوستم ی حالتایی صاف و روشن تر میشه

دقیقا چطور میزنی؟

ابشو میریزم تو دستم میزنم به پوستم قشنگ ماساژ میدم.اگه اسپری داری بریز تو اسپری بزن ب صورتت...میتونی هم بریزی تو قالب یخ بزنه اون یخشو ماساژ بدی رو صورتت که خیلی بهتره