2777
2789
عنوان

بچه ها شما بودین این کادو رو قبول میکردین؟؟بهم برخورده حسابی

| مشاهده متن کامل بحث + 4544 بازدید | 227 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هشت تومن زدن به حساب میگن برو هر چی خواستی بخر بعد تو نمیخای؟؟؟؟؟؟؟؟ 

ای خدا من حرفی ندارم ديگه بنده خداها باید چیکارکنن تا تو بفهمی دوست دارن

من به بزرگی خدا ایمان دارم  اون همیشه کنارمه هیچ وقت منو تنها نذاشته... ازش ممنونم🧡

خب بهشون حق بده،تاحدودی طبیعی بهت علاقه نداشته باشن ،ولی اینکارشونم بزار روی حس خوب دوستی

ناراحت شدن نداره بنظرم،خیلیم کار بزرگی کردن براتون ولی بهتر بود یه طور دیگه کادو میدادن،حالام اینجوری دادن رد نکن نزار رابطه شون باتو بدتر شه،برگردوندن کادوتون باعث تنفر بیش‌تر اونا نسبت بتو میشه

🌹خداهمیشه با منه🌹
نه بابا 8میلیون😆

بچه از ازدواج قبلته؟

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕

کارشون قشنگ نیست 

ولی با شرایطی که درش هستی

به روی خودت نیار 

و اگه باهاشون روبرو شدی مودبانه تشکر کن 

این بهترین کاره تو این شرایط 

بهترین برا ی موقعیت خودت در وهله ی اول

يَا رَادَّ مَا قَدْ فَاتَ   

واااااا ۸ملیون دادن حالا راضی هم نیستی .والا واسه بچه من مادرشوهرم اینا یه پلاک ۱۵۰ تومنی ناااازک خریدن  درحالیکه واسه نوه های دیگش منظورم نوه پسری النگو پلاک زنجیر گرفته بودن

الان این گفتن داره؟ داغ دل طرفو تازه میکنی؟

چ رطی داشت ب داغه دل یه چیری شنیدی به معنیش نرسیدی

میگم یعنی ادم مهربون وخوش زبون باشه طلاق گرفته باشه بچه ام داشته باشه خودشو تو دل خانواده شوهررش جا میکنه

با شمام صحبت نکردم عزیزم