2777
2789
عنوان

بچه ها شما بودین این کادو رو قبول میکردین؟؟بهم برخورده حسابی

| مشاهده متن کامل بحث + 4544 بازدید | 227 پست

آخ جووووون پول.من عاشق اینم کادوپول بهم بدن😄عشقم ناراحتی نداره بیخیال این حاشیه ها شوهرونینیت سلامت خوش بگذرون.من بودم میدادم طلا واسه خودم

دیدی که سخت نیست.......تنهابدون من؟دیدی که صبح می شود......شبها بدون من؟ این نبض زندگی بی وقفه می زند......فرقی نمی کند بامن!بدون من!دیروز  گرچه سخت.....امروز هم گذشت!طوری نمی شود فردا بدون من!..............❤اسطوره ❤                            دیگه هیچکس گناهکارنیست.......چون......دوست داشتنت،چه گناه باشد یاکه اشتباه.......گناه میکنم تورا حتی به اشتباه......❤💖
نه بابا 8میلیون😆

خوشبحالت مادرشوهر من پنجاه هزار داد اونم چون مجبور شد😐😐😐

نابینا غصه نخور در دنیا چیز قشنگی برای دیدن وجود ندارد ماهم که میبینیم خود را به کوری زده ایم باور کن!!! ماهی ها گریه شان دیده نمیشود گرگها خوابیدنشان   عقاب ها سقوطشان وانسان ها درونشان  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب بهشون حق بده،تاحدودی طبیعی بهت علاقه نداشته باشن ،ولی اینکارشونم بزار روی حس خوب دوستی ناراحت شد ...

مام یه خانومی (توهین نشه بهتون استارتر عزیز)با چنین شرایطی تو فامیل داریم خانواده همسرش اصولا باهاشون زیاد رفت وامد نمیکنن .طبیعیه اینا حس خوبی نذاشته باشن ولی تو برو برای خودت خرجش کن چشمشون دراد بفهمن بی احترامی یعنی چی

بزرگترین اقیانوس آرام است ،پس آرام باش تا بزرگترین باشی.

خوشی زده زیر دلت اگه مث من به بچه ات کلا کادو نمیدادن حتی نمیومدن ببیننش چیکار میکردی تازه بعد شیش ماه رفتم شهرمون بچه ام رو دیدن دیگه سینه خیز میرفت بچه ام بازم بهش توجه نکردن حتی یه ذره بغلش نکرد پدرشوهرم

جوابمو بده لطفا 

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕
اونایی که میگن توقعت زیاده اصل مطلب  رو نگرفتن مادرشوهر خواسته اینجوری بی احترامی کنه و بگه ما ...

عزیزم چرا از کاه کو میسازبن بنظر من که اصل مطلب اینه که هشت میلیون پول دادن 

من به بزرگی خدا ایمان دارم  اون همیشه کنارمه هیچ وقت منو تنها نذاشته... ازش ممنونم🧡
آره آره دقیقا اینطوره

حالا مگه قبلش نمی‌دونستی ک باهات مشکل داره

میدونین قصدش بی احترامیه

ولی نمی‌خوای ب این شرایط عادت کنی؟

چون تا آخر عمرش میخاد همین کارو ادامه بده

اگه قهر کنی یا دعوا یا... هم بدتر میکنه

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
اونایی که میگن توقعت زیاده اصل مطلب  رو نگرفتن مادرشوهر خواسته اینجوری بی احترامی کنه و بگه ما ...

خب چکار کنن بنده خداها پول رو بریزن به حساب خانم ؟!!!عجیبه واقعا بجای تشکر چه بی چشم و رو هستن بعضی ها

به نظرم زنگ بزن تشکر کن اینجوری کم کم رابطه هام درست میشه دقیقا خالم یه عروس داشت مشکلش مثل شما بود بعد نوه دار شدن درست شد تو هم باید خوبیهات رو بهشون ثابت کنی 

خدایا شکرت لطفا برای سلامتی دخترم صلوات بفرستین

مادرشوهرمن اولو آخر دویست تومن داد چ انتظارا دارین والا حالا خب قبلا هم ازدواج نداشتم پس برات ارزش قائلن برمن حتی بچم دنیا اومد ن زنگ زدن ن اومدن 

میشه برای نیت قلبیم یه صلوات بفرستی دوستم؟
عزیزم چرا از کاه کو میسازبن بنظر من که اصل مطلب اینه که هشت میلیون پول دادن 

نه اصصصصلا .من دوس داشتم خودشون یهچیزی بخرن بیارن به خودم بدن وقتی بچم به دنیا اومد.همین.والا بلا همین

💜in out of this world 💜cristiano ronaldo
بله یه دختر شش ساله دارم .

نه این که بارداری از همین ازدواج هست منظورم اینه نوه خودشونه؟

گلم ۸ تومن پول زیادیه نمیشه دستی داد بهترین کار همین بوده 

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕