2777
2789
عنوان

بچه ها شما بودین این کادو رو قبول میکردین؟؟بهم برخورده حسابی

| مشاهده متن کامل بحث + 4544 بازدید | 227 پست
آره آره دقیقا اینطوره

ببین اینا مریضن

اگه شما دختر مجرد هم بودی اذییتت میکردن

چون مادر خوب برای پسرش همیشه خوشبختی رو میخواد فرق نمیکنه با کی ازدوج کنه مهم اینه که خوشبخت بشه

این رفتارشون از تو چیزی کم نمیکنه اونا خودشون رو دارن بی حرمت میکنن

شما هم برو برای خودت طلا بخر و ازشون تشکر کنه

اصلا بروی خودت نیار ناراحت شدی

نیتشون معلومه

سبحان ربی و بحمده و استغفر ربی و اتوب الیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اینا مریض اگه شما دختر مجرد هم بودی اذییتت میکردن چون مادر خوب برای پسرش همیشه خوشبختی رو میخ ...

اگه بدونی چیکارا کردم برم تودلش،فقط پدشوهر دوسم داره.الان دیگه منم سرد شدم 

💜in out of this world 💜cristiano ronaldo
اینا خواستن منو خردکنن بخدا.خواستن بگن تو رو آدمم حساب نمیکنیم

خوب شماهم اگه مطمئنی که هدفشون اینه تشکر نکن به روی خودت نیار که خبر داری به همسرتون بگه خودش راجع به پول وکادو تصمیم بگیره اگه بعدها گفتن بگو معمولا این جور وقتها باخانوم خونه هماهنگ میکنن شما به من چیزی نگفتین منم تو کادو اظهار نظر نکردم اصلا نمیدونم شوهرم باپول چکار کرده 

دیگه باید بهشون حق بدی دوست نداشته باشن ب هرحال ی بچه بیشتر نداشتن گاهی وقتا باید خودمونو بذاریم جای دیگران

خواستن همیشه توانستن نیست....                            گاهی داغیست ک تا ابد بر دل میماند... 

عزیزم اشتباه کردی مبلغ رو گفتی.حالا همه چسبیدن به مقدار پول و موضوع اصلی رو نادیده گرفتن.چه هشت میلیون چه ۸۰ میلیون مهم اینه که نحوه ی کادو دادنشون قشنگ نبوده.حق داری اما به نظرم به خاطر نینی تو شکمت به این چیزا فکر نکن😍

همراه با تاپیک بامداد خمار❤......گروه زرد....وزن اولیه ۱۰۳.۵😥.....وزن فعلی:۱۰۲.......هدف اول:۹۹...... وزن هدف ۸۵.....قد ۱۸۰....تاریخ شروع:۴ دی ماه
نه اصصصصلا .من دوس داشتم خودشون یهچیزی بخرن بیارن به خودم بدن وقتی بچم به دنیا اومد.همین.والا بلا هم ...

اسی حتما حتما شما خیلی پولدارین که هشت میلیون به چشمتون نمیاد من اینجا به جای تو ذوق زدم😂😂

من به بزرگی خدا ایمان دارم  اون همیشه کنارمه هیچ وقت منو تنها نذاشته... ازش ممنونم🧡
اینا خواستن منو خردکنن بخدا.خواستن بگن تو رو آدمم حساب نمیکنیم

تا پسرشون هست انتظار داری پولا رو بریزن ب حساب تو .. واااااااییی ک چقد شما حساسو روداری البته ببخشیدا انتظاراتت خیلی خیلی بیجاس .. بجای ک تشکر کنی ک ۸تومن دادنت اینو میگی لامصب اگه خانواده نامزد منو ببینی چی میگی بقران خون بپا میکنی من حتی خانواده نامزدم بمن انگ دزدی زدن طلاهامو ازم گرفتن ما هیچی نگفتیم ن من ن خانوادم با اینکه مثل سگ بعدش پشیمون شدن و فهمیدن من کاری نکردم ولی هنوز ک هنوزه حاضرم باهاشون رابطه داشته باشم 

💗تروخداواسهخوشبختیم  و خوب شدن دست نامزدم صلوات بفرستین ولاههبدجورمحتاجدعاتونم💗
چ رطی داشت ب داغه دل یه چیری شنیدی به معنیش نرسیدی میگم یعنی ادم مهربون وخوش زبون باشه طلاق گرفته ب ...

صرفا برا جمله اخرتون میگم

تو ی تاپیک همه دارن حرف میزنن

اگه نظر خصوصی دارین خب تو خصوصی ب طرف بگین

در ضمن: همه آدما مثل هم نیستند. بعضی هارو تا آرنج دستتو تو عسل کنی بذاری دهنش گاز میگیره. شرایط هام باهم متفاوته. این ک از بین چندتا خواهر و برادر یکی یک کاری رو بکنه فرق می‌کنه با این ک ی تک فرزند همون کار رو انجام بده یا...

دعوا نداریم ک...

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
بله دیگه.نوه خودشونه

اهاببخشید متوجه نشدم ☺️

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕