2777
2789
عنوان

حیوان خانگی

233 بازدید | 33 پست

به نظرتون خرید سگ یا گربه برای بچه ها مفیده ؟ چون ثابت شده احتمال افسردگی رو خیلی خیلی کاهش می ده و بچه ها با مسئولیت ار می شن . از طرفی نمی خام وقت مفیدشون صرف نگهداری از حیوان بشه و از وقتشون استفاده کنن نمی دونم کار درستیه خرید سگ یا نه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره خیلی هم خوبه مخصوصا سگ

*گرگ باش تا محتاج نوازش نباشی ..... گرگ یعنی: ارتش تک نفره  تنها ولی وحشی*                    بگذار کفتارها برای خود حکومت خیالی کنند ... نمیدانند سکوت گرگ آغاز یک فاجعه است😞 😃  من برای هدفم قید همه چیز را میزنم خواب که چیزی نیست😃
خیر مگه حیوون اسباب بازیه گناه دارن بچه ها اذیتشون میکنن

انقدر هم بچه نیستن که اذیتش کنن حدوده کودک نوجوان انن و می دونم فقط می خان اون راحت باشه و شاید از خودشون هم برای راحتی اون بزنن . بعدم مگه بده ی حیوون رو با بهترین شرلیط و امکانات و محبت بزرگ کنیم؟

نه عزیزم من خودم گربه داشتم  الان ازمایش دادم انگل توکسو پلاسماز دارم خیلی ناراحتم حیوونا خیلی خوبن ولی تو خونه و اپارتمان نه  هم حیووون اذیت میشخ هم ضرر داره بخصوص سگ و گربه یه عروس هلندی بخر اگه بچت اذیتشون نمیکنه 

خدایا ی مهربانم فرزندان و خانواده ام رو به خودت میسپارم   

نه بخدا درست نیست هم اون حیوون بیچاره آزار میبینه هم هیچ فایده ای واسه بچه نداره،حالا بیماری های مشترکش بماند،راه های دیگه ای هم واسه متعهد کردن بچه ها وجود داره

بلندترین فریاد من سکوت من است...
نه عزیزم من خودم گربه داشتم  الان ازمایش دادم انگل توکسو پلاسماز دارم خیلی ناراحتم حیوونا خیلی ...

خب اگر انگل تراپی بشن مشکلی نداره چون خودم وقتی بچه بودم با حیوانات مختلفی بزرگ شدم و چون سالم نگهشون داشتم الان سالمم

ما کلا خودمون چه فامیل های پدری و مادری یا اکواریوم داریم یا گربه یا پرنده.همه مون داریم.خیلی خوبه .لحظات شاد خونه رو بیشتر میکنه.خیلی با حیوون بیشتر بهمون خوش میگذره.به شرطی احساس ارامس بکنن پیشمون.بلد باشیم نگهداریشون رو.

هر حیوون خونگی کتاب نگهداریش هست