2777
2789
عنوان

حیوان خانگی

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 33 پست
خب اگر انگل تراپی بشن مشکلی نداره چون خودم وقتی بچه بودم با حیوانات مختلفی بزرگ شدم و چون سالم نگهشو ...

بابا منم فکر میکردم سالمم برای لکه بینی رفتم متخصص زنان از کلی داد از وقتی فهمیدم دارم  دیوونه میشم

خدایا ی مهربانم فرزندان و خانواده ام رو به خودت میسپارم   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بخدا درست نیست هم اون حیوون بیچاره آزار میبینه هم هیچ فایده ای واسه بچه نداره،حالا بیماری های مشت ...

چرا حیوون اذیت بشه . محبت جای خوب غذای خوب ... دیگه چی از این بیشتر می خاد بعدم فایده ی اولش برام مهمه که بچم در کنارش شادی رو احساس کنه و غمگین و افسورده نشه خصوصا نوجوانی که سن افسردگی هست

نه عزیزم من خودم گربه داشتم  الان ازمایش دادم انگل توکسو پلاسماز دارم خیلی ناراحتم حیوونا خیلی ...

سگ یاگربه که میارین خونه حتما باید انگل زدایی بشه وحتماباید کیت توکسوپلاسما بزنید براش 

توکسوپلاسما ازطریق میوه وسبزی الوده وگوشت گاو پخته نشده هم منتقل میشه

تمام نا تمام من
با تو تمام می شوم ..
این همه حیوان چرا سگ طوطی سیره قناری مرغ وخروس جوجه ماهی لاکپشت

همه ی اینها ضررش بیشتر از سگه ماهی و لاکپشت سالامون میاره که لاعلاجه و پرنده هم اسم میاره بعدم دردسر پرنده بیشتره زیاد کیف نمی ده نگهداریش

دوستم اینجا جواب درستی نمیگیری

چون اینجا اکثریت مذهبی و مخالفن

خیلیا هم متعصبن و این چیزا رو در حد فحش و بد و بیراه میدونن

منم نظر خودمو بهت میگم

خودم سگ دارم اما بچه ندارم

به نظر من عالیه

از هر نظر هم برای خودتون هم برای فرزند یا فرزندانتون

هم اینکه انرژی کار خوبی که انجام میدین و به سرپرستی گرفتن موجودی که نمیتونه توی طبیعت به تنهایی زندگی کنه یا سرپرستی داشته باشه دقیقا برمیگرده به زندگی خودتون

من این رو توی زندگیم با تمام وجودم حس کردم

این حس رو که با نگاهش از تک تک کارایی که براش میکنم قدردانی میکنه و حتی بابت یه غذا منو میبوسه با هیچی عوض نمیکنم

دوست صمیمی من گربه داره

با این گربه با بچش بزرگ شد این دو تا دقییییقا عین دو تا دوستن و من به عینه اثرات مثبتشو روی اخلاق و رفتار بچش دیدم و میبینم

این چیزارو کسی که سگ و گربه کنارش نداشته نمیتونه درک کنه به خاطر همینم طبیعیه که مخالفت کنه

اینجا هم که اکثرا نداشتن

همه ی اینها ضررش بیشتر از سگه ماهی و لاکپشت سالامون میاره که لاعلاجه و پرنده هم اسم میاره بعدم دردسر ...

ماهی فلاور هیچ مشکلی نداره نگهداریشم راحته

من برا بچم ماهی فلاور

طوطی سخنگو اصلا قفسش بو نمیده

با چندتا گلدان گل که چندروز یه بار باذوق ایشون میده

ی جورایی عذاب وجدان در مقابل بچه هام دارم چون خودم از بچگی همه جور حیوونی داشتم خرگوش و گربه و پرنده.... و دیدم چه شادی به خونه میاره دلم نمی یاد بچمو از این شادی محروم کنم انقدر سگ با محبته واقعا بچه از محبتش سیراب میشه

چرا حیوون اذیت بشه . محبت جای خوب غذای خوب ... دیگه چی از این بیشتر می خاد بعدم فایده ی اولش برام مه ...

شما تصمیمتو گرفتی دیگه چرا از بقیه سوال میکنی؟ما نظرمون گفتیم حالا صلاح با خودتونه،در ضمن سگ نجسه اگر این موضوع براتون مهم نیست که بیارید نگه دارید،میدونم الان همه ناراحت میشن ولی واقعیته

بلندترین فریاد من سکوت من است...
ماهی فلاور هیچ مشکلی نداره نگهداریشم راحته من برا بچم ماهی فلاور طوطی سخنگو اصلا قفسش بو نمیده با ...

اخه ماهی چه لذتی داره بعدم طوطی داشتم می دونم از طرفی خیلی محبت می خاد از طرفی هم نمیشه زیاد ارطباتی باهاش داشت

دوستم اینجا جواب درستی نمیگیری چون اینجا اکثریت مذهبی و مخالفن خیلیا هم متعصبن و این چیزا رو در حد ...

عزیزم شمایی که به تنهایی از سگ نگهداری می کنین ساعاتی که خونه نیستین چه کار می کنید؟ مهد میره؟

عزیزم شمایی که به تنهایی از سگ نگهداری می کنین ساعاتی که خونه نیستن چه کار می کنید؟ مهد میره؟

پیش نزدیکان و دوستام میذارمش اگه طولانی باشه

اگه کوتاه باشه خونه می مونه تا برگردم

هرجا که بتونم هم همراه خودم میبرمش

اخه ماهی چه لذتی داره بعدم طوطی داشتم می دونم از طرفی خیلی محبت می خاد از طرفی هم نمیشه زیاد ارطباتی ...

آرامش بخشه

شبها چراغها خاموشه 

لامپ اکواریوم روشنه موزیک بیکلام کوچولو م میشینه باارامش با پدرش نگاهش میکنه

بعضی وقتها هم خوابش میبره

کلی ذوق میکنه بهش غذامیده