2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرهنگیان

من دوستم دبیر کامپیوتر هفته ای ۳بار میره بقیه روزام تعطیل عید ،دیماه ،خردادتاشهریور تعطیل ۳ونیم میلیونم حقوق میگیره کارمنددولتی

امسال میگه میخوام اضافه بردارم چون اون ۳روزاضافس گفتن نصف حقوت میدیم میشه ماهی۵میلیون

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
واسه فرهنگیان مصاحبه رفتم و فکر میکنم قبول میشم اما الان پشیمون شدم و فقط تا امروز فرصت انصراف هست. ...

اگه خیییلی به هوشبری علاقه داری و بعدا پشیمون نمیشی اونو بزن ولی بخدا الان استخدامی کمه بیمارستانا دیگه نیرو نمیگیرن اوناییکه میرن شرکتی ان. بیمارستانای خصوصی با کلی مصیبت حقوق قانون کار میزنن!!! اینارو دوسال پیش به برادرمم گفتم اونم فرهنگیان زد الان خیلی راضیه. بعد از ثبت نام بهتون حکم استخدامی میزنن و راحتی بازم خودت میدونی عزیزم

زندگی را باید قدر بدانیم....... مبادا که ز دستان زمان کوچ کند 😍🤗
اگه خیییلی به هوشبری علاقه داری و بعدا پشیمون نمیشی اونو بزن ولی بخدا الان استخدامی کمه بیمارستانا د ...

ممنون از نظراتت. باشه فرهنگیان میرم. واسم دعا کنین بعدا پشیمون نشم. من دبیری زبان آوردم خوبه بنظرت؟

بابا هوشبری چیه همش سرکاری شیفتی کارت کثیفه همش خون و هزارکوفت و زهرمار میبینی حقوقشم کمه خو

اره کاربیمارستان خیلی بده همسرمن تعطیلی نداره اصلا مگراینکه مرخصی بگیره اح خیلی مزخرفه اللخصوص پرستاری براخانمها

بعضیامیگن پرستاری حقوقش خوبه بخدابه این یکی کارانگاه کنی کمه شیفت شب اذیتش زیاده اصلادوس ندارم حقوقش بایک کارمند بانکم یکی کارمند صبح میره ظهرم میاد وام از۱۰۰میلیونم دارن بدون یک درصد حتی

یادبیر حقوقش دولتی اونجوری هرسالم ۴ماهازخرداتاشهریور دیماه عید وزمستون برف ایناتعطیل حقوقشونم سرجاش

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
ممنون از نظراتت. باشه فرهنگیان میرم. واسم دعا کنین بعدا پشیمون نشم. من دبیری زبان آوردم خوبه بنظرت؟

اره اینده اموزشگاه زبان بازکن اولاخودتم یکی ازمعلمامیشی یکی دونفرم استخدام میکنی بعدیمدت کلی درامدداری همه پولتم میمونه توجیبت