2777
2789
ممنون از نظراتت. باشه فرهنگیان میرم. واسم دعا کنین بعدا پشیمون نشم. من دبیری زبان آوردم خوبه بنظرت؟

زبان ک دیگ اوج کلاسه😍خیلیم خوبه همش با بچه هایی سرت گرمه ولی تو بیمارستان همش با ی مشا بیماری و کلی انرژی منفی و خستگی

اگه خیییلی به هوشبری علاقه داری و بعدا پشیمون نمیشی اونو بزن ولی بخدا الان استخدامی کمه بیمارستانا د ...

من خودم پرستار بودم پادرد کمردرد گرفتم نرفتم فقط یسال رفتم خودشم اصافی کاری اینا نمیدادن فقط حقوق میریختن میگفتن بودجه نیس بعدامیدیم

الان همسرم میبینی فقط حقوقش میریزن هرسال یباراینا میریزن اونم نصفش میریزن نصفش میمونه 

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون از نظراتت. باشه فرهنگیان میرم. واسم دعا کنین بعدا پشیمون نشم. من دبیری زبان آوردم خوبه بنظرت؟

تو دیگه از دنیا چی میخوای فرهنگیان با هوشبری مقایسه می کنی شما دیگه کی هستین بابا

آقایون درخواست دوستی ندین 

وااای عالیه خوشبحالت. زبان باکلاس ترین رشته هست. منکه دانشجوی دکترام بهت غبطه خوردم. امیدوارم موفق باشی عزیزم

زندگی را باید قدر بدانیم....... مبادا که ز دستان زمان کوچ کند 😍🤗
من خودم پرستار بودم پادرد کمردرد گرفتم نرفتم فقط یسال رفتم خودشم اصافی کاری اینا نمیدادن فقط حقوق می ...

جدی ؟؟ منم همش حسرت میخورم چرا پرستاری نزدم دامپزشکی زدم البته کنکور ۸۶ !!! ۱۲ سال گذشته هنوز حسرت دارم

جدی ؟؟ منم همش حسرت میخورم چرا پرستاری نزدم دامپزشکی زدم البته کنکور ۸۶ !!! ۱۲ سال گذشته هنوز حسرت د ...

نه اصلاااا ها حسرت نخور منم کم وزنی داشتم دیگه دووم نیاوردم بادوستم رفتیم استعفادادیم نریم دیدیم کارمند بانکم اندازه ماحقوق میگیره تاظهرکاره شیفت شب داشتیم انقدراذیت میشدم یاتعطیلی نداشتیم بااین اون دهن به دهن کن میگفتن بیافشاربگیر میگرفتم میگفتم نرماله میومدن دادمیزدن سرش دردمیکنه اخه من دکترم سرخوددارو بدم

کمردردپادردم که گرفتم بابام نزاشت برم گف نمیخواد 

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
جدی ؟؟ منم همش حسرت میخورم چرا پرستاری نزدم دامپزشکی زدم البته کنکور ۸۶ !!! ۱۲ سال گذشته هنوز حسرت د ...

الان سرکارمیری؟ اگه نیاز پول نداری نری بهتره بشین خانمی بکن 

یه دخترعموم مهندس صنایع غذایی دراومدناراحت بود پرستاری یارشته پزشکی میخواد الان مهندس یه کارخونس صبح میره ظهرمیاد بیکارمیشینه بهشم خانم مهندس میگن 

الان سرکارمیری؟ اگه نیاز پول نداری نری بهتره بشین خانمی بکن  

عزیزم مدرکمو گذاشتم یجایی ماهی یه تومن میده با بیمه خودم ماهی یروز سرکار میرم اونم یکی دوساعت که آمار اون ماه رو مینویسم. ازونور هم دکترای تخصصی ایمونولوژی میخونم ولی آینده کاریم نامعلومه الان میگم اگه پرستاری میخوندم با اینهمه زحمت که تا حالا کشیدم الان استخدام بودم و کارم معلوم بود خیلی حسرت میخورم

عزیزم مدرکمو گذاشتم یجایی ماهی یه تومن میده با بیمه خودم ماهی یروز سرکار میرم اونم یکی دوساعت که آما ...

کار نمیری یه میلیون میگیری خوبه دیگه رشته های دیگه میخوندی عالی بود پرستاری شغل اذیت داری

کارمند بانک عالی، یامهندس صنایع بخونی مهندس کارخونه بشی،دبیربشی خوبه 

دکتری میگیری برو استاددانشگاه شو 

پرستاری اسم باکلاس  خاصیم نداره ،اذیتش زیاده تایم شغلیش زیاده اصلا ازمغذت بنداز