2777
2789
عنوان

باردارایی ک نی نیشون پسره میاید

393 بازدید | 20 پست

بچه کجای شکمتون تکون میخوره و لگد میزنه؟

بچه من اول کنار نافم میزد الان ک تکوناش واضح شده رو مثانمه همه لگداش واسه شما کجا میزنه؟

👪

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مال من اول سمت راست نافم حس میشد الان که ماشالا بزرگ شده و سرش پایینه حس میکنم سرش سمت چپه و بدنش راست نمیدونم دقیق ولی ب مثانه م خیلی فشار میاد

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...
دقیقا برا منم همینطوره اوایل نزدیک نافم بود الان رفته پایین تر انگار روی مثانه ام تکون میخوره

آها پس عادیه یکم نگران شدم آخه شنیده بودم پسرا لگد بالا میزنن گفتم چرا اول بالا بود یهو اون پایین رو هدف گرفته

👪
مال من اول سمت راست نافم حس میشد الان که ماشالا بزرگ شده و سرش پایینه حس میکنم سرش سمت چپه و بدنش را ...

واسه من اول هم چپ زد هم راست نافم الان چندروزه همش اون پایینه نمیدونم چرا علاقه ای به بالا رو لگد زدن نداره این بچه😥😂

👪
آها پس عادیه یکم نگران شدم آخه شنیده بودم پسرا لگد بالا میزنن گفتم چرا اول بالا بود یهو اون پایین رو ...

نه عزیزم الان اون تو داره برا خودش میچرخه دیگه. ممکنه یکی دو هفته دیگه دوباره بالاتر لگد بزنه.

من الان حس میکنم سرش بالاس و پاهاش رو گذاشته رو مثانه ام هی تکون میده. با عرض معذرت همش جلو دسشویی نشستم دیگه

❤❤❤خدا جونم میشه منو به اون چیزی که ته قلبمه برسونی؟❤❤❤
حرکت جنین ربطی ب جنسیتش نداره

خب حالا چی شده مگه من میخواستم ببینم پسرا بالا رو لگد میزنن یا نه ربطی نداره چون شنیدم و اینجاهم دیدم خانوما اینجوری بودن ک لگد پسراشون بالا بود واسه دختراشون رو مثانه

👪

مال من خودشو محمکم سمته راست نگه داشته یه تک‌ونایی ضعیف سمته راسته نافم داره یه سری تکونای خیلی قوی تر سمته چپه نافم که با توجه به سونوم که عرضی بود سمته راستی دستاشه سمته چپ پاهاشه

خوشبختی یعنی دوتا پسر کوچولو‌ تو خونت داشته باشی ❤️
نه عزیزم الان اون تو داره برا خودش میچرخه دیگه. ممکنه یکی دو هفته دیگه دوباره بالاتر لگد بزنه. من ا ...

وای منم قشنگ حس میکنم نشسته داره با لگد میزنه رو مثانه دقیقا همش دسشوییم کاش تا آخر هم همینجوری بشینه ک سزارینی بشم😂

👪
الان ۲۰هفته و۴روزم بچه جان خیلی زود تکون خورد تازه من دیر فهمیدم ک این تکون بچس😆تازگی فهمیدم

اهان

منم حدودا از ۲۰ هفته یواش یواش متوجه شدم الان که ۲۴ هفته ام دیگه کامل معلومه

راستی از اسم پروفایلت معلومه ترکی،میشه بپرسم ترک کجایی؟؟منم ترک تبربزم

وای منم قشنگ حس میکنم نشسته داره با لگد میزنه رو مثانه دقیقا همش دسشوییم کاش تا آخر هم همینجوری بشین ...

وای نهههه من طبیعی میخوام