2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلا ك دو ميليون ميدادن ٢٠٠تومن

الان نميدونم

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
قبلا ك دو ميليون ميدادن ٢٠٠تومن الان نميدونم

چطوری میشه یه وام ۱۰ میلیونی بدون سپرده گرفت؟کدوم بانک میده اصلا؟

برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊
چطوری میشه یه وام ۱۰ میلیونی بدون سپرده گرفت؟کدوم بانک میده اصلا؟

از رو ٢٠٠گرم طلا 

بهش ميگن وام جعاله 

٢٠٠گرم طلا ميزاري بانك ملي قسمت كارگشايي اونا هم بدون ضامن و فوت وقت به شما ده ميليون ميدن يكساله 

قسط بندي نداره يك جا بايد تسويه كنين

١٢ميليون بايد برگردونيد به بانك

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
ده میلیون میگیری بعد یکسال باید دوازده میلیون برگردونی یعنی رو میلیون سودشه

من رفتم طلاهام رو امانت بزارم تو اين بانك تا تونستن وسوسه ميكردن و تاكيد ك جعاله وردار 

ولي دو ميليون سود واسه ده ميليون خيلي زياده خيلي 

اصلا به صرفه نيس

باید ۱۴۳ گرم طلا بذاری که ده میلیون بهت بدن

یعنی هیچ راهی نیست توی یه بانکی بدون سپرده وام گرفت؟جعاله و مضاربه نمیخوام وام میخوام 

برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊