قبلآهم نماز میخوندم هم روزه میگرفتم هم قرآن میخوندم همیشه میرفتم مسجد ولی اینقد از خدا خواهش کردم وج ...
چی بگم والا. منم روزگار سختی داشتم و دارم ولی وقتی نماز میخونم حالم بهتره. گاهی هم از همه چبز و همه کس میبرم. خنثای خنثی. انگار آدم نیستم
باورم نمیشه.امروز۹۹/۴/۴واسم پیام اومد که تاریخ دفترچه بیمه انقضا شده و من متوجه نشده بودم.خدایا شکرت.چند سالی میشد که دفترچه ی من به انقضا نمیرسید.خودت بقیه راهو یاورم باش
حال کسیو دارم که انگار هیچ کس و هیچ پناهی ندارم همه دورو بریام زبونشون عین نیش مار میمونه مخصوصأوقتی غصه داری مدام نیشت میزنن با حرفاشون مدام پز داشته هاشون رو میدن جیگرم کباب میشه به خدا
باید از سمت خدا معجزه نازل بشود/تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود
سعی میکنم درکت کنم. خیلی بده کاش مردم بدونن چقدر زخم زبوناشون درد رو دردامون میاره
باورم نمیشه.امروز۹۹/۴/۴واسم پیام اومد که تاریخ دفترچه بیمه انقضا شده و من متوجه نشده بودم.خدایا شکرت.چند سالی میشد که دفترچه ی من به انقضا نمیرسید.خودت بقیه راهو یاورم باش
سه سال از من کوچیکتری. چقدر با این سن کم دل پری داری.
ای کاش به دنیا نمی اومدم ای کاش ازدواج نمیکردم ای کاش سنگ دل بودم ای کاش شاغل بودم ایکاش پولدار بودم ای کاش بچه دار نمیشدم ای کاش خونم اینجوری بود ای کاش شوهرم اونجوری نبود ای کاش... هزار تا ای کاش دیگه
خدایا قسمت میدم به خون گلوی امام حسین .به دودسته بریده ی اباالفضل العباس این دفعه یا خودت همه چیزو درست کن برای همیشه یا بهم شجاعت بده که همه چیو تموم کنم
اگه همه چیو درست کردم همین جوری که ازت گله کردم تاپیک میزنم ازت تشکر میکنم
نمیدونم چرا نمیتونم تاپیکتو ترک کنم. خیلی روزا و شبا حال الانتو داشتم که هیچکسسیی نبوده باهاش حرف بزنم.
استارتر بعضی وقتا همه فکر می کنیم به آخر خط رسیدیم سخته ولی سعی کن به داشته هات فکر کنی. به بچه ت فکر کن. به اونایی که دوستت دارن و تو باید بخاطر اونا با خیلی چیزا بجنگی. به خودت فکر کن که چقدر ارزش داری و باید تمام توانتو بخاطر رقم زدن روزای خوب جمع کنی.