2777
2789
عنوان

خدااااااااااااااااایییییاااااااااااااااااااااا دیگه بسمه بریدم

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 60 پست

اسی بچه میخوای؟

باورم نمیشه.امروز۹۹/۴/۴واسم پیام اومد که تاریخ دفترچه بیمه انقضا شده و من متوجه نشده بودم.خدایا شکرت.چند سالی میشد که دفترچه ی من به انقضا نمیرسید.خودت بقیه راهو یاورم باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی بی عرضم خییییلی  شجاعت ندارم

شجاعت چی؟؟

باورم نمیشه.امروز۹۹/۴/۴واسم پیام اومد که تاریخ دفترچه بیمه انقضا شده و من متوجه نشده بودم.خدایا شکرت.چند سالی میشد که دفترچه ی من به انقضا نمیرسید.خودت بقیه راهو یاورم باش

پس هفت ساله منتظر چی هستی عزیزم؟

استارتر یکم حرف بزن خب انقدر از خدا گله نکن. من هر وقت دلم میگیره میام اینجا با کاربرا حرف میزنم سبک میشم

من نه نماز میخونم نه روزه میگیرم ولی به خدا قسم دوس ندارم آزارم به یه مورچه هم برسه نه بدگویی میکنم نه تهمت میزنم نه کسیو اذیت میکنم نه دل کسیو میشکونم تا اونجایی که تونستم آدم خوبی بودم همه بهم بدکردن ولی من یادم نمیاد عمدأ به کسی بدی کرده باشم هرجا رفتم مهمونی مثل کلفتا کارکردم نمیدونم دیگه تاوان چیو پس میدم؟

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود/تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود  
استارتر یکم حرف بزن خب انقدر از خدا گله نکن. من هر وقت دلم میگیره میام اینجا با کاربرا حرف میزنم سبک ...

فک نمیگنم کسی بتونه درکم کنه راه حل همه کاربرا فقط طلاقه که من نه شرایطشو دارم نه شجاعتشو

من تا حالا به هیچ کس راهکار طلتق ندادم. اما برا آرامشت میگم نمازو امتحان کن

من تا حالا به هیچ کس راهکار طلتق ندادم. اما برا آرامشت میگم نمازو امتحان کن

قبلآهم نماز میخوندم هم روزه میگرفتم هم قرآن میخوندم همیشه میرفتم مسجد ولی اینقد از خدا خواهش کردم وجوابمو نداد همه رو ترک کردم وقتی اون به حرفم گوش نمیده من چرا عبادتش کنم؟