2777
2789
دارم دیوونه میشم چی بخوریم پس گوشت نه لبنیات نه حبوبات نه

😔😔😔منم تا به سال همین بودم بعد انقد شیرم کم شد مجبور شدم با نظر دکتر شیرخشک اپتامیل پپتی جونیور بهش دادم بعد ۱۳ ماهگی دیگه  شیرخشکی شد...ولی اعصاب اروم شد چون هیچی نمیشد بخورم ولی بازم بی قرار بود با شیرخشک خیلی آروم تر شد

تو یخچال بستنی هست داره دیوونم میکنه

بخاطر بچه چاره ای نیس واقعا 

من دقت کردم خورشت ،ماکارونی ،گوجه،لبنیاتدلستر اینا خیلی تاثیر میذاره روش

خداجون مرسی بابت عیدیه قشنگت😍😘الهی قسمت همه ی منتظرا شه ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😔😔😔منم تا به سال همین بودم بعد انقد شیرم کم شد مجبور شدم با نظر دکتر شیرخشک اپتامیل پپتی جونیور ب ...

پپتی جونیور برا رفلاکس که نیس برای چیه؟

شیر میاد تا گلوش .انگار معمولا داره چیزی میجوعه سرشو ب عقب خم میکنه اکثرا و حالت کمونی میگیره دماغ ...

خب بچه من همه اینا رو داره.دکترم بردم گفت رفلاکسه اما گفت چیزی نیست وزن گیریش خوبه.نگفت لبنیات نخورم.البته من خامه و پنیر و کره میخورم فقط.شیر اصلا نخوردم ماست هم شاید دو بار خوردم

اول با چه غذایی شروع کردی شما؟؟ منم این مشکلو دارم. ولی میترسم واسش شروع کنم

من فرنی تاعذاخورش کردم خوب شد

بعدمن راستش حریره ندادم سوپ برنج دادم دیگه الان 12ماهشه غذای خانواده میخوره 

پپتی جونیور برا رفلاکس که نیس برای چیه؟

برا بچه های که رفلاکس الرژیک دارن تجویز میشه..پروتئین های شیر بصورت تجزیه شده توش هست بخاطر همین معده بچه اذیت نمیشه ‌..خیلی شیرخشک خوبی هس ولی چون رژیمی هس خوشمزه نیس..

من فرنی تاعذاخورش کردم خوب شد بعدمن راستش حریره ندادم سوپ برنج دادم دیگه الان 12ماهشه غذای خانواده ...

خانمی کوچولوت با غذا خوب شد؟ پسر منم رفلاکس داره رسما دیوانه شدم...چقدر بالا میاورد بچه شما؟

هرگزم نقش تو از لوح دل و جان نرود ❤️ ✨

بچه من یکماهشه و زودترم بدنیا اومده.اکثر اوقات شیر میخوره یکم برمیگردونه یا همش تو خواب اذیته .باد گ ...

موقع خواب انگار ی چی مثل آدامس تو دهنشه میخوره
کش و قوس میده شکمش و حالت کمونی میکنه
انگار ی چی میاد تو دهنش و برمیگرده ک همون اسید معده ست 

سکسکه های طولانی

بیقراری یهو جیغ میزنه

وقتی خوابه یه حالتی میپره که انگار میترسه دستاشو میاره بالا. اسید معدش برمیگرده اذیتش میکنه. 

بالا اوردنش شیره پنیرک نیست

حالته جهشی بالا میاره یا از بینی بالا بیاره

خب بچه من همه اینا رو داره.دکترم بردم گفت رفلاکسه اما گفت چیزی نیست وزن گیریش خوبه.نگفت لبنیات نخورم ...

عزیزم دختر من اوایل خوب بود هم وزن گیریش هم رفلاکسش کم بود منم همین حرفارو از دکتر شنیدمو بهش دارو ندادم و رژیمی هم رعایت نکردم الان پشیمونم خیلیییییی چون دخترم رفلاکسش شدت گرفتو از ۴ ماهگی شیر نخورد تا الان ک ۵ونیم ماهشه و فقط تو خواب میخوره اونم میدوشم میدم خیلی اذیت میکنه و دارویی نمونده نداده باشم 

موقع خواب انگار ی چی مثل آدامس تو دهنشه میخوره کش و قوس میده شکمش و حالت کمونی میکنه انگار ی چی میاد ...

شما چ دارویی میدین ب نی نی ؟

خب بچه من همه اینا رو داره.دکترم بردم گفت رفلاکسه اما گفت چیزی نیست وزن گیریش خوبه.نگفت لبنیات نخورم ...

بیشتر بچه ها یکم رفلاکس دادن که خیلی کمه بخاطر گشادی دریچه مری هست که سن بچه بالا بره تا یه سال خوب میشن...فقط موقع شیردهی و خواب سرشو بالا بزار

برا بچه های که رفلاکس الرژیک دارن تجویز میشه..پروتئین های شیر بصورت تجزیه شده توش هست بخاطر همین معد ...

رفلاکس الرژیک چجوریه فرقش چیه ؟ببخشید انقد میپرسم