2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین عزیزم اگه اون ادم خیییییلی اخلاقش خوب باشه

تلاش کنه

در حال حاضر پول نداشته باشه اما در حال تلاش باشه

خانواده خوبی داشته باشه

خودش از لحاظ اخلاقی از هر لحاظ اوکی باشه

و خانوادت به خصوص پدرت اون اقا رو تایید کنن میتونین نامزد کنین و صبر کنین تا بتونه سر و سامانی به زندگی مالیش بده

۹۹ درصد چیزایی که راجع بهشون نگرانی، هیچوقت اتفاق نمیوفتن🌹

شوهر منم اومد خواستگاری پول کمی داشت  وتازه سرکار میرفت  سخت بود یکم ولی خداروشکر عرضه داشت  

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم  خدایا شکرت بابت همه چی 
دارم ديوونه ميشم ٩ ماهه نامزد كردم هنوز حتي نتونسته ي خونه اجاره كنه در صورتي كه وقتي اومد خاستگاري ...

دروغگو رو بذار کنار 

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین             اکشف کربی بحق اخیک الحسین.                     ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن.                                                   یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه  خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍                    الهی امین 

اگه نقاط قوت داشته باشه اره

باید حداقل ها رو بتونین تامین کنین یا نه؟

بهترین آدم دنیا هم باشه عقد خیلی طولانی باعث مشکل میشه. 

مهربان باشیم. با خودمان با پرندگان حیوانات با گلها و درختان با زمین با سالخوردگان و کودکان دنیا زیباتر میشود
كار ميكنه ولي يبار ورشكست شده با وضع گروني الان چقدر كار كنه كه بتونه خونه بگيره

وام ازدواجتون بدید خونه رهن کنید

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم  خدایا شکرت بابت همه چی 
دارم ديوونه ميشم ٩ ماهه نامزد كردم هنوز حتي نتونسته ي خونه اجاره كنه در صورتي كه وقتي اومد خاستگاري ...

مهم نیست اندازه ی خونه و امکاناتش چقدر باشه در حد رفع نیاز کفایت میکنه. 

مهربان باشیم. با خودمان با پرندگان حیوانات با گلها و درختان با زمین با سالخوردگان و کودکان دنیا زیباتر میشود
چون ورشكست شده 

سر چه کاری؟ 

بعدشم بهش فرصت بدین تا خودش رو جمع کنه

وضع اقتصادی همه خرابه جز بعضیا 

99/8/30 ساعت 3 بعد از ظهر شد لحظه تحویل عمرم ❤️__\/\/\/__\/\/\/\/___\/\/\/\/\/\/❤️ضربان قلبم با قلبت هماهنگه ب مثل تو😚اره تو خوبی! اینو بگو و خودتو خلاص کن

باید حداقل ها رو بتونین تامین کنین یا نه؟ بهترین آدم دنیا هم باشه عقد خیلی طولانی باعث مشکل میشه.&n ...

نه دیگه اگه طرف بالقوه استعداد کسب مادیات رو داشته باشه چرا ازدواج نکنه؟ حالا الان پس انداز آنچنانی نداره شاید بتونه تا شش ماه یکسال کامل مستقل بشه