2777
2789
ببین عزیزم اگه اون ادم خیییییلی اخلاقش خوب باشه تلاش کنه در حال حاضر پول نداشته باشه اما در حال تل ...

مارال جان خسته شدم از اين مدت طولاني نامزدي 

خسته شدم از اينكه همه ميگن پس چي شد هنوز خونه هم نگرفتيد

امروز اينقدر گريه كردم اشك واسم نموند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مارال جان خسته شدم از اين مدت طولاني نامزدي  خسته شدم از اينكه همه ميگن پس چي شد هنوز خونه هم ...

بیخیال  قرار نیست برای همه توضیح بدی  دختر برادرشوهر من ۴ ساله عقد هستن   هرکی میگه عروسی کی میگه یک سال دیگه

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم  خدایا شکرت بابت همه چی 
نه دیگه اگه طرف بالقوه استعداد کسب مادیات رو داشته باشه چرا ازدواج نکنه؟ حالا الان پس انداز آنچنانی ...

تو هوا با شاید و اگر و اما نمیشه زندگی کرد . استعداد بالقوه رو هنه دارن حتی حسن کچل قصه. مهم بالفعل کردنشه. باید تا یه حدی نشون بده. مثلا بگن اره یک سال کارکرده این ده میلیون رو داره. نه اینکه بگن کار میکنه. من نمیگم زیاد میگم درحد خودش . اگر نتونسته باشه هیچی جمع کنه آدم مناسب زندگی مشترک نیست

مهربان باشیم. با خودمان با پرندگان حیوانات با گلها و درختان با زمین با سالخوردگان و کودکان دنیا زیباتر میشود
مشكل همينه در همون حدم نداره

درآمد نداره یا مدیریت نداره

مهربان باشیم. با خودمان با پرندگان حیوانات با گلها و درختان با زمین با سالخوردگان و کودکان دنیا زیباتر میشود
سر چه کاری؟  بعدشم بهش فرصت بدین تا خودش رو جمع کنه وضع اقتصادی همه خرابه جز بعضیا

اين ورشكستگي مال چند سال پيشه منم كه الان ٩ ماهه نامزدم

ميترسم از اينكه مجبور بشيم بهم بزنيم نامزديو

مارال جان خسته شدم از اين مدت طولاني نامزدي  خسته شدم از اينكه همه ميگن پس چي شد هنوز خونه هم ...

عزیز دلم دهن مردم همیشه بازه

ازدواج کنین میگن بچه ، بچه بیارین میگن یکی کمه

هرکاری کنی مردم بالخره یه چیزی دارن که بگن

پس به حرف مردم زندگی نکن 

الان تو شرایط اقتصادی سختی هستیم 

اگه توام ولش کنی دیگه امیدی برای ادامه نداره

به جای گریه اشکاتو پاک کن نفس عمیق بکش و به نامزدت انگیزه بده نمیدونی از صفر شروع کردن چققققد لذت بخشه

نقش تو خیلی مهمه 

میتونی تهدیدش به رفتن کنی یا بری اونم تو خودش میشکنه و به قهقهرا میره

میتونی محکم و قوی کنارش باشی به حرف مردم اهمیت ندی و کمکش کنی بهش امید بدی زندگیتونو بسازه 

من مطمنم تو قوی تر از این حرفایی فقط یکم خسته شدی❤️

۹۹ درصد چیزایی که راجع بهشون نگرانی، هیچوقت اتفاق نمیوفتن🌹

بستگی داره چند سالشه

اگر جوون و اول رااهه مثلا ۲۲ و اینا 

جای پیشرفت داره اگر ۳۰ و خورده ای هست و ن کار ثابتی داره ن اینده ای ن چیزی ن

یه خبر خوب برای تو❤اگر دوست دارین انگلیسی رو یاد بگیرین باهزینه کم یا به من درخواست دوستی بدین یا به ادرس تل پیام بدین        english_teacher99@
دارم ديوونه ميشم ٩ ماهه نامزد كردم هنوز حتي نتونسته ي خونه اجاره كنه در صورتي كه وقتي اومد خاستگاري ...

نه ماه زیاد نیست . البته اگه پیشرفتی تو کار میبینی. ولی اگه سر جای روز اولی اون یه چیز دیگه است

دارم ديوونه ميشم ٩ ماهه نامزد كردم هنوز حتي نتونسته ي خونه اجاره كنه در صورتي كه وقتي اومد خاستگاري ...

چن سالشه?

زنیکه از شوهرش طلاق گرفته و باز ازدواج کرده و دوستپسرهم داره  اومده به من میگه شوهر نکنیااا   اشغال تو چیزی گذاشتی بمونه؟    ته دیگشم خوردی که  

کردم تموم شد ولی شوهرم کلی اخلاقای خوب داره و من راضیم

شروع از گروه زرد💛🐥صعود به گروه نارنجی 💪💪💪و بلاخره صعود به گروه آبی💙💙💙وزن شروع۸۰کیلوگرم البته خودمونیم ۸۲ بودم وچون مدتی بود وزن نکرده بودم نفهمیده بودم 😥😥😥هدف اول ۷۷(این یه دونه قفل رو با کمک فندق فسقلی عزیزم بازکردم خیلی ممنونم ازش عشقه منه)🔓هدف دوم ۷۲🔓هدف سوم ۶۷🔒وزن هدف۶۲کیلوگرم❤وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ قد ۱۶۰❤من مطمئنم که این بار موفق میشم💪💪💪💪باآرزوی سلامتی برای نازنین جون سرگروه نارنجی لطفا برای سلامتیش دعا کنید