2777
2789
عنوان

بعد کات کردن با دوست پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 20574 بازدید | 202 پست
ما دخترا باید دلمون به حال خودمون بسوزه پسرا مییان مارو عاشق خودشون میکنن بعد به بهانه های مختلف ولم ...

اخ دقیقا من دوست پسرم اولش خیلی گرم بود محبت میکرد بعدش یهو هی سرد گرم میشد منم نمیتونستم بی محلیشو تحمل کنم گفتم تموم کنیم اونم گفت باشه😐😐😐

خب پول قیافه شون خوبه اونکه کامرانیه بود خوشگل بود اونکه اره😂 محلش نمیزاره زیاد البته به خاطر خود ...

ولشون کن... ببین چ عقده ای دارن ک بهش التماس میکنن و گریه میکنن براش

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما دخترا باید دلمون به حال خودمون بسوزه پسرا مییان مارو عاشق خودشون میکنن بعد به بهانه های مختلف ولم ...

من الان کلا پسرارو گزاشتم کنار زوم کردم رو هدفام دعا کن برام برسم بهشون 😍❤

و سوگند به قلم و آنچه می نویسد ‌‌.‌.💫
اره دیگه الان مگه طرف من ادعای عاشقی نمیکرد کوش

همش ادعا کافی نیست... باید با عمل ثابت کنه

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

اره باید کلا جمعشون کنم 

من انداختم دور مال اونو

اخ دقیقا من دوست پسرم اولش خیلی گرم بود محبت میکرد بعدش یهو هی سرد گرم میشد منم نمیتونستم بی محلیشو ...

ترفندشونه برای تموم کردن مال منم همینطوری شد کم پیدا میشد و ..منم گفتم تموم گفت باشه 😑ولی فرداش پیام داد قول بده با کسی دوست نشی گفتم اوکی که چند روز بعدش فهمیدم خودش با کسی دوست شده 😐😂

ترفندشونه برای تموم کردن مال منم همینطوری شد کم پیدا میشد و ..منم گفتم تموم گفت باشه 😑ولی فرداش پیا ...

اره این حسشون که تو نباید باکسی باشی بعد خودشون میرن باایین اون خیلی رو مخه:/ البته به من نگفت همچین چیزی فقط به دوستش گفته بود صمیمی شدی باهاش؟!!😐اونم گفته نه خیلی عادی 

اره این حسشون که تو نباید باکسی باشی بعد خودشون میرن باایین اون خیلی رو مخه:/ البته به من نگفت همچین ...

پاستیل جان خواهر دیدی بگو پاک کنم 

اخ دقیقا من دوست پسرم اولش خیلی گرم بود محبت میکرد بعدش یهو هی سرد گرم میشد منم نمیتونستم بی محلیشو ...

من از اینکه دوس پسر سابقم چند سال پیش باهام کات کرد اصلا ناراحت نیستم چون فهمیدم خیلی عوضییییه 

خدارو شکر یه سال بعدش ازدواج کردم والان با شوهر وپسر هشت ماهه مم خیلی خوشحالم و حاضر نیستم زندگی الانم رو با تمام پستی بلندیهاش با چیزی عوض کنم