خب پول قیافه شون خوبه اونکه کامرانیه بود خوشگل بود اونکه اره😂 محلش نمیزاره زیاد البته به خاطر خود ...
ولشون کن... ببین چ عقده ای دارن ک بهش التماس میکنن و گریه میکنن براش
بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...
بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...
اخ دقیقا من دوست پسرم اولش خیلی گرم بود محبت میکرد بعدش یهو هی سرد گرم میشد منم نمیتونستم بی محلیشو ...
ترفندشونه برای تموم کردن مال منم همینطوری شد کم پیدا میشد و ..منم گفتم تموم گفت باشه 😑ولی فرداش پیام داد قول بده با کسی دوست نشی گفتم اوکی که چند روز بعدش فهمیدم خودش با کسی دوست شده 😐😂
ترفندشونه برای تموم کردن مال منم همینطوری شد کم پیدا میشد و ..منم گفتم تموم گفت باشه 😑ولی فرداش پیا ...
اره این حسشون که تو نباید باکسی باشی بعد خودشون میرن باایین اون خیلی رو مخه:/ البته به من نگفت همچین چیزی فقط به دوستش گفته بود صمیمی شدی باهاش؟!!😐اونم گفته نه خیلی عادی