2777
2789
عنوان

بعد کات کردن با دوست پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 20579 بازدید | 202 پست
ایشااله  بهتر ازمن که نصیب اون شد امیدوارم منم اینطور باشم مرس عزیزم

عزیزم تو بهتر بودنو تو پولدار بودن میبینی؟ معلومه اون دخترا هم خیلی سبک مغزن ک بخاطرش گریه میکنن... مطمئن باش خدا هواتو داره و بوقتش دوباره عاشق میشی..

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

عزیزم بهش فکر نکن  من که خیلی خوشحالم بعد از اینکه باهام کات کرد دیگه محلش ندادم کسی که ميخوا ...

😥😥دلم واسه اون دختر بیچاره ای که الان باهاش دوسته هم میسوزه با اونم کات میکنه حتما 

و سوگند به قلم و آنچه می نویسد ‌‌.‌.💫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چراازاینا گیر مانمیاد😐😐😐

خخخخ برین رل بزنین 😂😂

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

گیرهمه ی شمام میاد اماوقتی میادباهاش مهربون باشیدنگین اون این نیست همونه فقط فکرتون راجب به طرف عوض ...

خب طرفم باید تلاش کنه اخه... باید ویژگی های ی عاشق داشته باشه...

چن روز پیش تاپیک زده بودم عکس کادوهاشو گزاشتم که گزارش زدن تاپیکو خیلی دل تنگ شده بودم الانم بزارم پ ...

بذار عزیزم

😥😥دلم واسه اون دختر بیچاره ای که الان باهاش دوسته هم میسوزه با اونم کات میکنه حتما 

ما دخترا باید دلمون به حال خودمون بسوزه پسرا مییان مارو عاشق خودشون میکنن بعد به بهانه های مختلف ولمون میکنن

شماهم به فکر زندگی خودت باش وقتی اون به شما فکر نمیکنه بهتره به فکر خودت و آینده ات باشی 

عزیزم تو بهتر بودنو تو پولدار بودن میبینی؟ معلومه اون دخترا هم خیلی سبک مغزن ک بخاطرش گریه میکنن... ...

خب پول قیافه شون خوبه اونکه کامرانیه بود خوشگل بود

اونکه اره😂

محلش نمیزاره زیاد البته به خاطر خودش میگه نمیخوام دل ببنده وابسته شه وگرنه اگه ادم هوس بازی بود راحت ازش سواستفاده میکرد.

ازاین اخلاقش خوشم میاد

قشنگن عزیزم ولی دیگ نگاه نکن دم دستت نذار

پاک کنم؟

اره