بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب پس بخاطر همین که زود اونو فراموش کردی با یکی دیگه دوست شدی ولی من دیگه میترسم به کسی اعتماد کنم
منم تو بد شرایطی بود دلبستم ب عشقم... واقعا منو نجات داد... همه چی رو مدیونشم... چون از قبل میشناختمش میدونستم پسر خوبیه تونستم اعتماد کنم... شما چن سالتونه؟
بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...
من تازه وارد ۲۱ شدم... چن وقت باهاش در ارتباط بودی؟
پنج ماه.ولی قبل اینکه باهاش دوست بشم خوشم ازش میومد اخه از اشناهامون بود
عزیزم خیلی کمه ک... باید راحت تر فراموش کنی... مثل من ۳ سال نبودی ک...