2777
2789
عنوان

بعد کات کردن با دوست پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 20560 بازدید | 202 پست
دقیقاااا اینم رفته بود پی ی هرزه ای ک نامزد داشت حتی فک کنم رابطه نزدیکی هم با هم داشتن... منم فهمید ...

دختره نامزد داشت با اینم دوست شده بود؟

الان چند وقت کات کردین؟

دیگه ازش خبر نداری؟

❤لطفا برای قبولی خواهرم در ازمون ی صلوات بفرستین❤
دختره نامزد داشت با اینم دوست شده بود؟ الان چند وقت کات کردین؟ دیگه ازش خبر نداری؟

اره میگم دیگه هرزه بود...

نزدیک ۲ ساله...

چرا خبر دارم چون یکی از آشناهای دوستمه... ولی ندیدمش دیگ از اونموقع

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره میگم دیگه هرزه بود... نزدیک ۲ ساله... چرا خبر دارم چون یکی از آشناهای دوستمه... ولی ندیدمش دیگ ...

واااای چه زمانه شده دختره هم نامزد داره هم دوست پسر.البته لیاقت بعضی از این پسرا همین دخترای هرزس.

خوبه شما دو ساله از این ماجرا میگذره ولی من تازه کات کردم چند ماه

واااای چه زمانه شده دختره هم نامزد داره هم دوست پسر.البته لیاقت بعضی از این پسرا همین دخترای هرزس. ...

اره بابا دختر هرزه بود... دو سه تا دوس پسر داشت در کنار نامزدش ... چون خیانت دیدی میتونی راحت فراموش کنی... در عرض ی ماه کلا ب وضعیت عادی برگشتم... 

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

اره بابا دختر هرزه بود... دو سه تا دوس پسر داشت در کنار نامزدش ... چون خیانت دیدی میتونی راحت فراموش ...

افرین خوش بحالت

ولی من همش فک میکنم چجوری تونست منو ول کنه و بره با ی هرزه مگه میشه ادم ی خوب رو ول کنه و بعد بره سراغ همچین دختری

افرین خوش بحالت ولی من همش فک میکنم چجوری تونست منو ول کنه و بره با ی هرزه مگه میشه ادم ی خوب رو ول ...

بعضیا چنین دخترایی دوس دارن... میدونی من بی حجاب نبودم... معمولی بودم... آرایشمم ملایم بود... ولی اون همیشه دنبال دخترای بی حجاب بود ک بدنشون بمونه بیرون... دخترایی ک غلیظ آرایش میکردن... من خیلی بهش ارزش قائل بودم متاسفانه دلشو زدم... دخترای هرزه ای ک براش دست نیافتنی تر بودن عزیز بودن براش

بعضیا چنین دخترایی دوس دارن... میدونی من بی حجاب نبودم... معمولی بودم... آرایشمم ملایم بود... ولی او ...

بنظرم همچین ادمایه مریضی روانین و گرنه کسی که سالم باشه هیچوقت دور همچین هرزه های نمیره .کدوم ادم عاقلی یرخوب رو ول میکنه و میره سمت ی هرزه کثیف .پسر خالش میگفت دختره میشینه بین این و داداش ی بوس از این میکنه ی بوس از اون

بنظرم همچین ادمایه مریضی روانین و گرنه کسی که سالم باشه هیچوقت دور همچین هرزه های نمیره .کدوم ادم عا ...

واه واه واه... اه حالم ب هم خورد... پسره هم خوشش میاد؟

واه واه واه... اه حالم ب هم خورد... پسره هم خوشش میاد؟

ارهددیگه .شنیدم دختره اینقد وضعش خرابه که پسرای دیگه میترسن باهاش دوست شن میگن این تهش بیچارمون میکنه ارزش نداره

ارهددیگه .شنیدم دختره اینقد وضعش خرابه که پسرای دیگه میترسن باهاش دوست شن میگن این تهش بیچارمون میکن ...

ب همین چیزاش فکر کن... ک چقدر کلش پوچ بوده سبک مغز بوده ک رفته چنین دختری رو انتخاب کرده

ب همین چیزاش فکر کن... ک چقدر کلش پوچ بوده سبک مغز بوده ک رفته چنین دختری رو انتخاب کرده

فک میکنم.ولی از طرفی دوستام همش بهم میگن ببین تو رو با این همه خوبیت ول کرد و ی هرزه رو به تو ترجیح داد.تحقیرت کرد .بی ارزشت کرد این حرفا اعصابمو خراب میکنه البته درستم میگن

فک میکنم.ولی از طرفی دوستام همش بهم میگن ببین تو رو با این همه خوبیت ول کرد و ی هرزه رو به تو ترجیح ...

عزیزم فک میکنم حرفای دوستات باعث بشن ک راحتتر بتونی دل بکنی... فراموش کنی... چون نقاط منفیش همش ب ذهنت میاد

عزیزم فک میکنم حرفای دوستات باعث بشن ک راحتتر بتونی دل بکنی... فراموش کنی... چون نقاط منفیش همش ب ذه ...

حتی ی دونه ویژگی اخلاقی و رفتاری خوب نداشت ولی من اینقد احمق و ساده بودم بخاطر علاقه که بهش داشتم تحمل میکردم.ی وقتای‌دلم واسه خودمو میسوزه که چجوری همچین ادمی رو دوست داشتم

حتی ی دونه ویژگی اخلاقی و رفتاری خوب نداشت ولی من اینقد احمق و ساده بودم بخاطر علاقه که بهش داشتم تح ...

منم مثل تو... سه سال زندگیمو گذاشتم پای اون..‌ چقدر تحملش کردم... اصلا بقول تو هیچ رفتار خوبی هم نداشتاا...  فقط گاهی مهربون میشد... فک کنم اونوقتم با دوس دخترای دیگش کات میکرد میومد با من خوب میشد 

منم مثل تو... سه سال زندگیمو گذاشتم پای اون..‌ چقدر تحملش کردم... اصلا بقول تو هیچ رفتار خوبی هم ندا ...

بعد اون دیگه با کسی دوست نشدی؟