الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
رو منبر نرفتم.... خدا و پیغمبر ممبره؟؟؟؟؟ ینی شما نمیدونی خدا و قرآن و پیغمبر چیه؟؟؟؟؟ باید برات ب ...
میدونی گلم . شوهرم اهل نماز جماعته . نماز ظهر ومِرب ک حتما حتما باید مسجد بخونه فقط نماز صب تو خونه بیشتر وقتا قضا میخونه دیر بیدارمیشه از خواب برا نماز صب. اهل روزه چن روز قبل ماه رمضون روزه ش رومیگیره . تعجب میکنم چطور از این خوابا میبینه
میدونی گلم . شوهرم اهل نماز جماعته . نماز ظهر ومِرب ک حتما حتما باید مسجد بخونه فقط نماز صب تو خونه ...
من نگفتم حتما....گفتم ممکنه ربط داشته باشه....مثلا فیلمای بد نبینن یا قبل خواب قرآن بخونن....نماز صبح زیارت عاشورا بخونن....خیلی بهتر میشه...
ان صلاة تنهى عن الفحشاء والمنكر اگه به کسی در حین عصبانیت توهین کردم واقعا واقعا واقعا واقعا واقعا از ته دل معذرت میخام...هیچی تو دلم نیست فقط زود عصبانی میشم....شرمنده😔