2777
2789
عنوان

از اینکه شوهرم خواب دید با یه زن س کس میکنه باش دعوا کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 8276 بازدید | 119 پست

من تجربه کردم اگ چند روز ب ی چیزی خیلی فکرکنم حتما خوابشو میبینم...مردام چون ذهنشون فقط درگیر س هست بخاطر همین ازاین خوابا زیاد میبینن.

خدایا ینی یه خونه روی این کره خاکی سهم من نیست؟😭
پس چرا من تا الان از این خوابا که خانم ها میگن ندیدم؟غیر نرمالم،؟ولی شوهرم موقع زایمانم گفت ببخشید ه ...

من دیدم اصلانم تو فکرش نبودم اونم با کی طرف اشنا بود واای وقتی بیدار شدم حس خیلی بدی داشتم 

نمیدونم چجوری پولش میخواد جور بشه خیلی استرس گرفتم میشه برا جور شدن جهیزیه ام صلوات بفرستین😳

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رو منبر نرفتم.... خدا و پیغمبر ممبره؟؟؟؟؟ ینی شما نمیدونی خدا و قرآن و پیغمبر چیه؟؟؟؟؟ باید برات ب ...

میدونی گلم . شوهرم اهل نماز جماعته . نماز ظهر ومِرب ک حتما حتما باید مسجد بخونه فقط نماز صب تو خونه بیشتر وقتا قضا میخونه دیر بیدارمیشه از خواب برا نماز صب. اهل روزه چن روز قبل ماه رمضون روزه ش رومیگیره ‌ . تعجب میکنم چطور از این خوابا میبینه

من دیدم اصلانم تو فکرش نبودم اونم با کی طرف اشنا بود واای وقتی بیدار شدم حس خیلی بدی داشتم 

تو فکر چی نبودی عزیزم؟ شوهرم گفت وقتی رابطه دیر داشته باشی خواب میبینی لازم نیست بفکرش باشی عزیزم

دنیام دخترم
میدونی گلم . شوهرم اهل نماز جماعته . نماز ظهر ومِرب ک حتما حتما باید مسجد بخونه فقط نماز صب تو خونه ...

من نگفتم حتما....گفتم ممکنه ربط داشته باشه....مثلا فیلمای بد نبینن یا قبل خواب قرآن بخونن....نماز صبح زیارت عاشورا بخونن....خیلی بهتر میشه...

ان صلاة تنهى عن الفحشاء والمنكر                                       اگه به کسی در حین عصبانیت توهین کردم واقعا واقعا واقعا واقعا واقعا از ته دل معذرت میخام...هیچی تو دلم نیست فقط زود عصبانی میشم....شرمنده😔
تو فکر چی نبودی عزیزم؟ شوهرم گفت وقتی رابطه دیر داشته باشی خواب میبینی لازم نیست بفکرش باشی عزیزم

تو فکر همون چیزا دیگه نمیدونم ولی ما زود به زود همو میبینم خوش بختانه یه بار بیشتر ندیدم 

نمیدونم چجوری پولش میخواد جور بشه خیلی استرس گرفتم میشه برا جور شدن جهیزیه ام صلوات بفرستین😳
رو منبر نرفتم.... خدا و پیغمبر ممبره؟؟؟؟؟ ینی شما نمیدونی خدا و قرآن و پیغمبر چیه؟؟؟؟؟ باید برات ب ...

این حرفات ربطی به این خواب نداره یعنی چی هر که یه خواب دید که دیگران نمیپسندن اون حتما گناه کرده