2777
2789
عنوان

از اینکه شوهرم خواب دید با یه زن س کس میکنه باش دعوا کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 8276 بازدید | 119 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی گلم . شوهرم اهل نماز جماعته . نماز ظهر ومِرب ک حتما حتما باید مسجد بخونه فقط نماز صب تو خونه ...

آبجی بی شوخی میگم بهت معذرت میخوام ازت که این حرف رو  میزنم شوهرت رو زیاد ارضا کن  شاید زیاد پهلو ش نمیری

ولی برامن چند بار تعبیر شده

شاید تعبیرش نبوده و اتفاقی همزمان شدن،ماها معصوم نیستیم کم پیش میاد رویای صادقه ببینیم،عزیزم زندگی واقعی رونباید توی رویا وخواب دنبالش بگردیم وگرنه خوابهای بدهم برامون تعبیرشون واقعی میشه،اعتقاد به هرچی داشته باشی برا آدم پیش میاد

دنیام دخترم
این حرفات ربطی به این خواب نداره یعنی چی هر که یه خواب دید که دیگران نمیپسندن اون حتما گناه کرده&nbs ...

من نگفتم حتما....گفتم شاید...

اصلا شما چرا کاسه داغ تر از آش شدی؟

من با استارتر بودم....ایشونم گفتن همسرشون نماز میخونن...و روزه میگیرن....

ان صلاة تنهى عن الفحشاء والمنكر                                       اگه به کسی در حین عصبانیت توهین کردم واقعا واقعا واقعا واقعا واقعا از ته دل معذرت میخام...هیچی تو دلم نیست فقط زود عصبانی میشم....شرمنده😔
خو اون مال مجردی غلط میکنن دیگه ببین 😒😒خوبه مام ببینیم😐

اخه چه ربطی داره مگه خواب دیدن دست خود ادمه ازین به بعد هر خوابی بخوام ببینم اول موضوع رو بات در میون میزارم.            واقعا بعضی ها چقدر بی جنبه هستن