الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
الله اکبر این چ حرفیه جنب شدن توخواب مگ ربطی ب قران داره اخ ک بعضیاتون چکااار میکنید بادین ا ...
شما طولانی مدت کاریو انجام بدی میبینی نتیجشو....
مثلا آدم های بزرگ حتی خواب زمان مرگشون رو هم میدیدن....یا خواب های پیامبرا یا اماما....ولی شیطون پرست ها خودشون میگن مثلا یه چیزی شبا اذیتمون میکنه...
ان صلاة تنهى عن الفحشاء والمنكر اگه به کسی در حین عصبانیت توهین کردم واقعا واقعا واقعا واقعا واقعا از ته دل معذرت میخام...هیچی تو دلم نیست فقط زود عصبانی میشم....شرمنده😔
پس چرا من تا الان از این خوابا که خانم ها میگن ندیدم؟غیر نرمالم،؟ولی شوهرم موقع زایمانم گفت ببخشید همچین خوابی دیده ومعذرت خواهی کرد جنب شده بود اونم چون حدود دوماه رابطه نداشتیم گفت فشار باعث این چیزاست ،الکی که نیست خواب ببینی
بعدم به تو چه؟ فرض بر اینکه من برا یکی رفتم منبر.....به تو ربطی داره؟؟؟؟
ان صلاة تنهى عن الفحشاء والمنكر اگه به کسی در حین عصبانیت توهین کردم واقعا واقعا واقعا واقعا واقعا از ته دل معذرت میخام...هیچی تو دلم نیست فقط زود عصبانی میشم....شرمنده😔