شوهر منم یه بار این خوابو دید برامم تعریف کرد ولی من اینقد زدمش و گاز گرفتمش خودش غش کرد از خنده هی میگفت مگه دست من بود خوابه بفهم دیوونه😂😂😂😂
پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چقد نینیسایت چرت تر شده😕 و دلیلش اینه ک خانوم جلسه ای های قری افراطی بی اعصاب تاپیک عکس لوبیا پلو رو هم به دعوا می رسونن نهلتیا😀 وکاربران مرد قری🤢اصلا بعضی از مردای ایرانی هر جا برن به گند میکشن اونجارو وجود بعضیاتون اینجارو چرت تر تر کرده😐 🍁☺ تقدیم به کاربران زن ستیز🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
منم هرشب خواب میبینم شوهرم بهم خیانت میکنه هربار با یکی تاثیر نی نی سایته.
اینجوری شده که هروز بیدار میشیم بعد صبح به خیر میگه خب دیشب با کی بودم من بدبخت؟ نمیخوای فحشم بدی؟
دیشب بهت خیانت نکردم؟😂
تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@