2777
2789
عنوان

انرژی مثبت ❤❤🦄🦄🦄🦄💫💫💫💫💫🎈🎈🎈

| مشاهده متن کامل بحث + 751 بازدید | 134 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سخن_بزرگان

شانس چیست؟

شانس همان کار مثبتی هست، که تو در طبیعت انجام دادی و طبیعت به تو، یک کار خوب یا یک انرژی ‌مثبت بدهکار است و باید به تو، یک سود بدهد یا یک انرژی مثبت برساند.

چند راه بازگشت انرژی:

از نظر سنتی:

تو نیکی میکن و در دجله انداز،

که ایزد در بیابانت دهد باز

از نظر قرآن:

هر کس ذره‌ای بدی و خوبی کند به او باز می‌گردد

از نظر بودا:

قانون 'کارما' یعنی هر چیزی کار ماست و به ما بر می‌گردد.

از نظر متافیزیک:

انرژی در طبیعت از بین نمیرود. وقتی انرژی‌ای رها میکنی حالتش عوض میشود و بر می‌گردد...

دکتر حسین الهی قمشه‌ای

#انرژی‌مثبت

بیاید یه لیست بنویسیم طوری که هر سطرش

با این کلمه شروع شه: "چقدرخوبه که"...

مثل این:

چقدر خوبه که میتونم هنوز لبخند بزنم...

چقدر خوبه که سالمم...

چقدر خوبه که خانوادم رو دارم...

چقدر خوبه که میتونم  هنوز آبی اسمون رو ببینم..

چقدر خوبه که میتونم انسانیت درونم رو حس کنم..

چقدر خوبه که...

بیاین برای یه بار هم که شده،

داشته هامون رو به یاد بیاریم

خدایا! شکرت... 🙏💜

امام علی (علیه السلام) :

مواظب افکارت باش که گفتارت می شود، 

مواظب گفتارت باش که رفتارت می شود، 

مواظب رفتارت باش که عادتت می شود،

مواظب عادتت باش که شخصیتت می شود، 

مواظب شخـصیتت باش که سرنوشتت می شود.

اول باید خودمون رو دوست داشته باشیم قلبا و از ته دل چون این دوست داشتن خودمون خیلی از مشکلاتمون رو حل میکنه و هروقت میریم جلو آیینه از خودمون تعریف کنیم مثلا امروز چقدر عالی به نظر میرسم امروز چقدر خوشگل تر شدم و بعضی اوقات خودتونو بغل کنید و از خودتون تعریف کنید بچه ها واقعا حس خوبیه امتحان کنید 😍😍😍😍😍

بیاید یه لیست بنویسیم طوری که هر سطرش با این کلمه شروع شه: "چقدرخوبه که"... مثل این: چقدر خوبه که ...

این عااللللی بود واقعا هم خدایا شکرت که من سالمم و از هرجهت عالیم😍😍😍😍😍😍

دانه کوچک بود و کسی او را نمی‌دید. سال‌های سال گذشته بود و او هنوز همان دانه کوچک بود.

دانه دلش می‌خواست به چشم بیاید، اما نمی‌دانست چگونه. گاهی سوار باد می‌شد و از جلوی چشمها می‌گذشت. گاهی خودش را روی زمینه روشن برگها می‌انداخت و گاهی فریاد می‌زد و می‌گفت:

“من هستم، من اینجا هستم، تماشایم کنید .”

اما هیچکس جز پرنده‌ها‌یی که قصد خوردنش را داشتند یا حشره‌هایی که به چشم آذوقه زمستان به او نگاه می‌کردند، به او توجهی نمی‌کرد.

دانه خسته بود از این زندگی؛ از این‌ همه گم‌ بودن و کوچکی خسته بود. یک روز رو به خدا کرد و گفت:

“نه، این رسمش نیست. من به چشم هیچ‌کس نمی‌آیم. کاشکی کمی بزرگتر، کمی بزرگتر مرا می‌آفریدی.”

خدا گفت:

“اما عزیز کوچکم! تو بزرگی، بزرگتر از آنچه فکر می‌کنی. حیف که هیچ وقت به خودت فرصت بزرگ‌شدن ندادی. رشد ماجرایی است که تو از خودت دریغ کرده‌ای. راستی یادت باشد تا وقتی که می‌خواهی به چشم بیایی، دیده نمی‌شوی. خودت را از چشم‌ها پنهان کن تا دیده شوی.”

دانه کوچک معنی حرف‌های خدا را خوب نفهمید، اما رفت زیر خاک و خودش را پنهان کرد.

سال‌ها بعد دانه کوچک، سپیداری بلند و با شکوه بود که هیچکس نمی‌توانست ندیده‌اش بگیرد. سپیداری که به چشم همه می‌آمد.

به خودتان اجازه ندهید در ناامیدی‌ها غرق شوید:

ناامیدی تنها باعث جذب اتفاقاتی است که ناراحتی شما را بیشتر خواهند کرد و تنها نشانه آن است که شما به هدفی که در زندگی آرزویش را داشته اید، نرسیده اید؛ بنابراین به جای حسرت خوردن برای از دست دادن آرزوهایتان، تنها به آنچه دوست دارید و می‌خواهید، فکر کنید.

خوش اومدی عزیزم 🌹🌹🌹🌹

مرسی 🌹

هنگامی که از درون زلال باشی ؛ خداوند به تو نوری می‌بخشد، آنچنان که ندانی و مردم تو را دوست می‌دارند از جایی که ندانی و نیازهایت برآورده شود آنچنان که ندانی چه شد !