2777
2789
عنوان

انرژی مثبت ❤❤🦄🦄🦄🦄💫💫💫💫💫🎈🎈🎈

| مشاهده متن کامل بحث + 751 بازدید | 134 پست

یکی از راز و رمز کائنات در جهت رسیدن به خواسته به اهدافتان این است که افکارتان و کنترل ذهنتان را در اختیار بگیرید، با در اختیار گرفتن افکارتان می توانید در مسیر آرزوهایتان حرکت کنید.

ذهن انسان یکی از پیچیده ترین سیستم ها در جهان است، خداوند طوری کائنات را برنامه ریزی کرده است که انسان بتواند به تمام خواسته ها و اهدافی که دارد برسد(رسیدن به تمام خواسته ها و آرزوها از طریق کائنات و جهان هستی صورت میگیرد).  

اولین رمز و راز کائنات در جهت رسیدن به رویاها و آرزوها، راضی بودن از شرایط فعلی و حالتان است. باید از شرایط الان خود راضی باشید و رضایت کاملی داشته باشید، ممکن است از نظر مالی، روابط، سلامتی و… دچار یک سری مشکل شده باشید ولی هرگز نباید به ناخواسته‌هایتان توجه کنید. 

توجه کردن به ناخواسته‌ها باعث ایجاد و پیدایش ناخواسته‌های بیشتری وارد زندگی‌تان میشود. برای کائنات فرقی ندارد که به چه چیزی فکر میکنید و یا ارتعاش چه چیزی را میفرستید‌، اگر انرژی منفی دریافت کنند یک ناخواسته و چیز منفی را وارد زندگیتان می کنند، اما اگر انرژی مثبت دریافت کنند یک خواسته و چیز را درون زندگیتان پدید می‌آورند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حال خوب و داشتن احساس خوب نسبت به خود از جمله مهم‌ترین عوامل برای پیشبرد زندگی فرد، اجتماعی و شغلی است. وقتی که شما حالتان خوب باشد و وجود خودتان را با تمام کم و کاستی‌ها، تمام و کمال بپذیرید و از آن لذت ببرید می‌توانید تا حدود زیادی در تمام جوانب زندگی موفقیت رو پیش روی خودتان ببینید

بچه ها قانون اول شکرگذاری اینه که در طول روز که بیدار میشی ۱۰ تا از مواهب الهی که خدا بهتون داده بنویسید و آخرش ۳بار بگید سپاس گذارم حالا هرچی میتونه باشه داشتن چشمهاتون قلبتون دستهاتون پاهاتون همسرتون خونوادتون و بابتش از خدا تشکر کنید 

در طول روز تشکر کنید از اعضای بدنتون از قلبتون که زنده و سالم نگهتون داشته از پاهاتون که می تونید باهاش راه برید از دستهاتون که می تونید باهاش کار انجام بدید و چیزی رو لمس کنید و چشمهاتون که باهاش میتونید زیبایی های دنیا رو ببینیم

خدایا دلم معجزه میخواهد

از آن معجزه هایی که

به هنگامه ی وقوعش

"خدایا دوستت دارم" خدایا شکرت"

میان هق هق ِ گریه هایم

گم شود

خدایا دلم معجزه میخواهد

معجزه ای در حد "خــــــــــدا "بودنت

#تجسم

اگر خواسته ای دارید که هنوز به آن دست نیافته اید

دائما با احساسات زیبا و باور به اینکه آن متعلق به من است تجسمش کنید،

راجع به آن زیاد صحبت کنید،

پیشاپیش خداوند را بابت رسیدن به آرزویتان شکر کنید🙏🏻

و در یک کلام فرکانس رسیدن به آن را در خود ایجاد نمایید،

جهان بدون ذره ای خطا و تاخیر شما را به خواسته تان می رساند..💯

ذهن خود را پرورش دهید اگر تجسم کردن برایتان سخت است،جزء جزء آرزویتان را بنویسید و بر روی کاغذ بیاورید و بعد از روی نوشته ها تجسمش کنید...😊

اختیار ذهن رو بدست گرفتن چطوریه ؟

باید افکارتو کنترل کنی یا باید جریان افکارتو قطع کنی یا به کلی اونو کنار بزاری ما میتونیم اجازه بدیم افکارمون از کنترل خارج بشن و منجربه رفتارهای بی قید و بند میشن ولی چرا باید این کارو کنیم باید اراده کنیم که ارباب ذهن خودمون بشیم وقتی افکارمون رو تغییر بدیم احساساتمون هم تغییر میکنه باید به فکرات اجازه ندی به سمتی که نمیخوای برن با تمرین و تکرار اون جوری میتونی فکر تو در اختیار بگیری 

من به خودم قول میدهم که ... آنقدر قوی باشم که هیچ چیز نتواند آرامش ذهنم را برهم زند . هرکسی را که میبینم با او از سلامتی ، خوشبختی و توانگری صحبت کنم . کاری کنم که دوستانم احساس کنند گوهر ارزشمندی در درون آنهاست تنها به بهترینها بیندیشم ، تنها برای رسیدن به بهترینها کار کنم و تنها انتظار بهترینها را داشته باشم . درست به همان اندازه که مشتاق موفقیت خود هستم ، مشتاق موفقیت دیگران نیز باشم . من به خودم قول میدهم که ... اشتباهات گذشته را فراموش کنم و تمرکزم را روی دستاوردهای بزرگ آینده بگذارم . همیشه سیمایی بشاش داشته باشم و به هر آفریده ی زنده ای که میبینم لبخند ببخشم . آن قدر روی رشد خود وقت بگذارم که دیگر وقتی برای انتقاد از دیگران نداشته باشم . آن قدر آزاده باشم که فرصتی به نگرانی ، آن قدربلند نظر که فرصتی به خشم ، آن قدر قوی که فرصتی به ترس و آن قدر خوشبخت که فرصتی به بدبختی ندهم. تصورم از خود نیک باشد و این را به جهان اعلام کنم ؛ نه با صدای بلند ، بلکه با کردار نیک . با این اعتقاد زندگی کنم که کل جهان طرف من است ؛ مادامیکه به آن بهترینی که در در وجودم است ، وفادار بمانم . کریستین دی لارسن