2777
2789

بچه ها بیاین شروع کنیم به مثبت اندیشی و فکر کردن به چیزهای مثبت و در کل بشیم یه فرد کاملا مثبت .من دختری کاملا مثبت اندیش بودم تا اینکه با فردی آشنا شدم تو زندگیم که کاملا منو کرد منفی نگر ولی چند روزی هستش که دارم سعی میکنم و باید سعی کنم که بشم همون خود مثبت اندیش  که فکرای قشنگ و رویاهای قشنگ داشت و دیدش به همه چیز مثبت بود بیاین به هم کمک کنیم هروز تو این تاپیک کلی متنهای مثبت و ایده های مثبت بزاریم هم به خودتون هم به من کمک کنید تا مثبت فکر کنیم با کلی جملات تاکیدی مثبت ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو مرد در کنار دریاچه ای مشغول ماهیگیری بودند . یکی از آنها ماهیگیر با تجربه و ماهری بود اما دیگری ماهیگیری نمی دانست .
هر بار که مرد با تجربه یک ماهی بزرگ می گرفت ، آنرا در ظرف یخی که در کنار دستش بود می انداخت تا ماهی ها تازه بمانند ، اما دیگری به محض گرفتن یک ماهی بزرگ آنرا به دریا پرتاب می کرد .
ماهیگیر با تجربه از اینکه می دید آن مرد چگونه ماهی را از دست می دهد بسیار متعجب بود . لذا پس از مدتی از او پرسید...

- چرا ماهی ها به این بزرگی را به دریا پرت می کنی ؟
مرد جواب داد : آخر تابه من کوچک است !
گاهی ما نیز همانند همان مرد ، شانس های بزرگ ، شغل های بزرگ ، رویاهای بزرگ و فرصت های بزرگی را که خداوند به ما ارزانی می دارد را قبول نمی کنیم . چون ایمانمان کم است .
ما به یک مرد که تنها نیازش تهیه یک تابه بزرگتر بود می خندیم ، اما نمی دانیم که تنها نیاز ما نیز ، آنست که ایمانمان را افزایش دهیم .
خداوند هیچگاه چیزی را که شایسته آن نباشی به تو نمی دهد .
این بدان معناست که با اعتماد به نفس کامل از آنچه خداوند بر سر راهت قرار می دهد استفاده کنی .
هیچ چیز برای خدا غیر ممکن نیست .
● به یاد داشته باش :ـ به خدایت نگو که چقدر مشکلاتت بزرگ است ،
ـ به مشکلاتت بگو که چقدر خدایت بزرگ است 

در علم تاثیر کلام میگویند:

اگر شما بگویی انجام کاری سخت است! سخت میشود

اگرشما بگویی راحت است! راحت میشود

اگر شما بگویی نمیشود! نمیشود

شما بگویی میشود میشود

شما اگر بگویی حالم عالیه

تمام عوامل متافیزیکی دست به کار میشوند تا حال شما عالی شود

اگر شما بگویی زندگی‌ام نمونه است

هستی تمام نیروهای خود را برای نمونه شدن زندگی شما انجام میدهد

اگرشما بگویی امروز چه روز عالییه

میبینی که کائنات چقدر سریع به این فرمان شما جواب مثبت میده

اگر بگید من گیجم

کائنات شمارو به سمت حواس پرتی و گیجی میبرد

پیامبر فرمودند: از کلام تو برتوحکم میشود.

کسی که کلمات قوی بر زبان جاری کنه

نتایج قوی دریافت میکنه

کسی که کلمات ضعیف و منفی ارسال کنه

نتایج ضعیف دریافت میکنه

از همین الآن امتحان کنید و شروع کنید فقط از کلام مثبت استفاده کنید.

عااااالیه عاشق این مدل تاپیکام    

منم همینطور هروز بیاید باهم باشیم کلی حرفهای مثبت بزنیم جملات تاکیدی مثبت هروز یه چیز جدید تا هروز بهتر و بهتر از قبل بشییییییم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

منم شروع کردم به مثبت فکر کردن؛ یه دفترم خریدم ارزوهامو توش مینویسمو تصویر سازی میکنم خیلی موثره&nbs ...

خیییییلی عاااااالیه عزیزم واقعا نوشتن ارزو و خواسته ها و تصویر سازی جواب میده من کاملا بهش ایمان دارم ☺☺☺☺❤❤❤❤❤❤

برای هر مشکل و خواسته ای می تونید از فرشته مربوط کمک بخواید مثلا نگهبان .عشق.ثروت.کار.زناشویی.سلامتی.بخشش.

نمونه نامه نوشتن:

فرشته نگهبان عزیز لطفا با قدرت الهی که داری من را در اینکار یاری کن و بقیه خواستتون 

هروز به اندازه تمام دونه های تسبیح اسم خودتون ببرید بگید دوستت دارم .بچه ها حرف های مثبت و احساس دوست داشتن به خودمون هم باعث میشه روحیه بدیم به خودمون هم وااااااااقعا تاثیر داره