2777
2789

دوست جونا پسرم یازده ماه و یک هفته اس از شش ماهگی تکیه اش میدادم به مبل می ایستاد شش ماهگی مینشست اما تازه دو هقته پیش غلت زد و یک ماهه وقتی چیزی براش جذابه سینه خیز میره و در حالت عادی همش میگه فقط دستمو بگیر بلند شم راه برم خودش از بغل من تا باباش حتی اگه شش متر هم باشه تنهایی راه میره حدودا دوماهه. اما اصلا بلند نمیشه بلد نیست دستشو بگیره جایی بلند شه فقط دستشو میگیره به پاهای من بلند میشه.

کسی بوده بچه اش اینجوری باشه؟ به نظرتون تنبل خان مامان کی بلند میشه؟ این که میپرسم چون واقعا بچه ام هیچ مهارت حرکتی نداره و حوصله اش سر میره دلم براش میسوزه. خودشو نمیتونه به من برسونه. سینه خیز بلده اما تنبلیش میشه. عاشق راه رفتنه اما خودش نمیتونه بلندشه از جاش

طراح طلا و جواهر و زیورآلات @maryrauf

جان دلم از بچه دوماهه چ انتظارا داری حالا حالاها وقت داره واسه راه رفتن دیرنشده ک

یک خاطره داریم و یک خروار شب که هی تکرار میشود و حافظه ای که هی از تو پر میشود و جانی که هی به لب میرسد اما در نمیرود...!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جان دلم از بچه دوماهه چ انتظارا داری حالا حالاها وقت داره واسه راه رفتن دیرنشده ک

یازده ماه و یک هفته س

از دیگران شکایت نمی‌کنم..بلکه خودم را تغییر می‌دهمچرا که کفش پوشیدن راحت‌تر از فرش کردن دنیاست.

دوماهه چیه😆 یازده ماه و‌یک هفته اس میگم دوماه هست راه میره از بغل من تا باباش خودش بلند نمیشه از جاش گلم

طراح طلا و جواهر و زیورآلات @maryrauf

یازده ماهشه گلم

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤