2777
2789
عنوان

اصلا نگران نیستما نیاین بگین نگران نباش😆

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 36 پست

زوده قربونت...

از سه چهارماهگی هم دست بچه رو بگیری تا بلندشه توی هوا پا میزنه اما خیلی زوده تا تبدیل به گام برداشتن بشه تقریبا نزدیک به پنج شش ماه دیگه باید صبرکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زدده قربونت... از سه چهارماهگی هم دست بچه رو بگیری تا بلندشه توی هوا پا میزنه اما خیلی زوده تا تبدی ...

نه خودش راه میره به تنهایی گلم یازده ماه و یک هفته اس. اما خودش وقتی نشسته بلند نمیشه دستشو میگیره به من بلند میشه حتی وسیله اطرافشم نمیگیره بلند شه

طراح طلا و جواهر و زیورآلات @maryrauf
دوماهه چیه😆 یازده ماه و‌یک هفته اس میگم دوماه هست راه میره از بغل من تا باباش خودش بلند نمیشه از جا ...

عاقا من حواسم جای دیگ بود تندتند خوندم اشتباه شد عزیزم ببخشیــــــد😔😔😔😔

یک خاطره داریم و یک خروار شب که هی تکرار میشود و حافظه ای که هی از تو پر میشود و جانی که هی به لب میرسد اما در نمیرود...!

خودش که راه بیفته میای تاپیک میزنی گریه میکنی چون سر هنه چییییییییییییییییییی میره🙁

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
مال شما از راه رفتن شروع میکنه به ایستادن میرسه دنده معکوس میره

آره همه میگن. از هفت ماهگی تاتی میکردم باهاش حالا تازه ماه پیش غلت زده سینه خیز میره

نه خودش راه میره به تنهایی گلم یازده ماه و یک هفته اس. اما خودش وقتی نشسته بلند نمیشه دستشو میگیره ب ...

آه... درست میگی من الان دوباره تایپیکت رو خوندم ... اول فکرکردم شش ماهشه...

دیگه نزدیکه... همینطوری تلاش میکنه و یهو توی یه روز میبینی داره قدم برمیداره

یازده ماهشه گلم

اره عزیزم درست میگی بعدا فهمیدم سوتیمو😁😁

یک خاطره داریم و یک خروار شب که هی تکرار میشود و حافظه ای که هی از تو پر میشود و جانی که هی به لب میرسد اما در نمیرود...!
خودش که راه بیفته میای تاپیک میزنی گریه میکنی چون سر هنه چییییییییییییییییییی میره🙁

الانم کابینتامو باز میکنه وسیله میشکونه کافیه دستشو بگیرم بلند شه با دیوار و ... راه میره

من عاشق بچه شیطونم

منم خیلی صبورم اما همین الان حواسم رفت به تاپیک شما رفت سر کابینت حبوبات ریخت😐😐😐 من برم جمع کنم 😂😂

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
آه... درست میگی من الان دوباره تایپیکت رو خوندم ... اول فکرکردم شش ماهشه... دیگه نزدیکه... همینطوری ...

قدم رو که برمیداره نمیدونم چرا خودش بلند نمیشه از جاش تنبل مامان.