2777
2789
بچه ها شما کشک بادمجون رو چه طوری میدرستین که خوشمزه میشه

خواهشا راهنمایی کنید

شما بادم جونها رو سرخ می کنید یا کبابی

اگه کباب کنم بعد همونها رو له کنم و سرخش کنم بد میشه عایا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کلا توضیح بدید لطفاااااااا با همه ی ریزه کاریا

ممنون از همه ی دوستان
Lilypie Maternity tickers
من بادمجونارو با مقداری روغن و یه نصف استکان اب میذارم تا هم بپزه هم سرخ بشه ... بعدش با پیاز داغ و سیر تازه رنده شده و یه کمم گردو و نعنا داغ میکوبم اخرش هم کشک میزنم روش هم با گردو نعناداغ سیرداغ پیاز داغ و کشک تزیین میکنم
یا حضرت رقیه امید هیچ کسو ناامید نکن  *فاالله خیرا حافظا و هو ارحم الراحمین *

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بادمجونو سرخ میکنم.بعدباپیاز داغ وسیر داغ تفت میدم..بعدآب میریزم یک ساعت بپزه.باگوشت کوب له لهش میکنم.کشک فراوون میریزم وبانعناداغ وگرد وتزیین.....اومممممممممممم دلم خواست
همین طور به گم شدنت ادامه بده،چون من حالم خوبه!
باید سرخشون کنی کباب کنب که میشه میرزا قاسمی
خوب که سرخ کردی با میاز داغ و سیر داغ و کمی ایب رو حرارت کم بزار بپزه
بعد بهش نعنا داغ و کشک اضافه کن و با چنگال لهشون کن
بزار با کشک هم یه جوش بزنه خیلی خوب میشه
بعد بکش تو ظرف و با کشک که با زعفرون رنگش کردی و نعنا داغ و سیر داغ و پیاز داغ و گردو تزیین کن
من اینجوری درست میکنم به نظر خودم که خوب میشه
اول به مقدار لازم بادمجون رو سرخ میکنی سراشو بعد سرخ کردن جدا میکنی و با کمی اب میزاری خوب بپزه تا له بشه بعد پیاز سرخ کرده فراوون بهش اضافه میکنی تاکیید میکنم پیازش زیاد باشه بعد که یکم غل خورد بهش نعناع داغ اضافه میکنی بعدم کشک رو و در اخر اگه خواستی گردوی پودر شده اینا رو همه رو با هم میزاری یکم بپزه و بعدش دیگه اماده است فقط مواظب باشی ته نگیره در آخرم با پیاز داغ و کشک تزئین میکنی و با سبزی و نون سنگگ هم میل میکنی نوش جان
خداوندم: دستهای مهربانت را همیشه روی شانه ام احساس میکنم به خاطر همه با من بودنت، مهربانیت،سپاسگذارم
وای چقدر آسونه
مخصوصا واسه نمه همیشه بادمجون پخته تو فریزر دارم و نعناع داغ و سیر داغ و پیاز داغ هم همیشه تو یخچال دارم
یعنی فقط کافیه با هم قاطیشون کنم
ما امشب شام کشک بادنجون داریم
من بادموجونا رو سرخ میکنم...لهشون میکنم....سیر رو سرخ میکنم..بادمجونا رو اضافه میکنم....نمک و فلفل و کشک اضافه میکنم.هم میزنم تا به خوردش بره..بعد گازو خاموش میکنم...خیلی هم خوب میشه....کشک تبرک خیلی خوبه...
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792