2777
2789
عنوان

طول سرویکس بعد از سرکلاژ

| مشاهده متن کامل بحث + 30122 بازدید | 40 پست
از دکترم پرسیدم حلقه پساری برا من خوبه ؟ ارجاعم داد به دکتری که کارش پساری گذاشتن هست گف برو باهاش م ...

من زیاد در مورد حلقه گذاشتن اطلاعات ندارم اینو می دونم بعد هفته بیست این کارا خطر پاره کردن کیسه آب رو داره حتما نظر دو تا دکتر متخصص خوب بپرس به یکی اکتفا نکن

Be nice😊

از دکترم پرسیدم حلقه پساری برا من خوبه ؟ ارجاعم داد به دکتری که کارش پساری گذاشتن هست گف برو باهاش م ...

سلام منم مثل شمام با وجود سرکلاژ سرویکسم ۱۵ شده الان هفته ۲۹ ام شما میشه بگین شما چطور شدین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام منم مثل شمام با وجود سرکلاژ سرویکسم ۱۵ شده الان هفته ۲۹ ام شما میشه بگین شما چطور شدین

متأسفانه بچه من سقط شد ۲۲ هفته بود 

استراحت مطلق باش پله هم اصلا نرو انشاالله به سلامتی به موقع فارغ بشین 

متأسفانه بچه من سقط شد ۲۲ هفته بود  استراحت مطلق باش پله هم اصلا نرو انشاالله به سلامتی به موق ...

خیلی متاسفم انشالله دوباره خدا بهتون پسش بده خوبه که حالا یه بچه دارین من بچه ی اولمه یدونه قبلا سقط کردم 

مشکلی که برا رحمتون ایجاد نشد؟به من گفتن خطرناکه اگه درد داشتی زود بیا

چی شد عزیزم ؟چند هفته زایمان کردی

زمانبندی خدا بی نظیر است نه هیچگاه دیر نه هیچگاه زود اندکی بردباری می طلبد و ایمان بسیار؛اما ارزش انتظار را دارد.....