2777
2789
عنوان

طول سرویکس بعد از سرکلاژ

30114 بازدید | 40 پست
سلام. من تو 14 هفته سرکلاژ شدم.تا الان که 18 هفته هستم دو بار سونوگرافی دادم که هر سری اندازه اش کمتر شده.خیلی نگرانم ؟مشکلی پیش میاد؟ ممنون می شم راهنماییم کنید.

Be nice😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش گلم. منم سرکلاژ کردم.بعد عمل به دکترم گفتم سونو بده برای طول سرویکس . گفت ما دیگه بعد از عمل به طول سرویکس نیازی نداریم. مراقب خودت باش.فعلا تا چند ماه رو رعایت کن.ان شاالله این دوران رو به خوبی سپری می کنی
ﺧــــﺪﺍﯾـــﺎ... ﺑﺎﺭﻫﺎ ﻫﻤﺎﻥ ﺟﺎﯾﯽ ﺩﺳﺘﻢ ﺭﺍ ﮔﺮﻓﺘﯽ ﮐﻪ . ﻣﯽ ﺗﻮﺍﻧﺴﺘﯽ ﻣﭽﻢ ﺭﺍ ﺑﮕﯿﺮﯼ ﻓﺮﺩﺍ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺁﻧﮑﻪ... ﺩﺭ ﺁﻏﻮﺷﻢ ﺑﮕﯿﺮﯼ ﺷﺮﻭﻉ ﻣﯽ ﮐﻨﻢ...
حتما و حتما پیگیری کن فرفره جون. دفعه پیش سرویکس منم هی پایین اومد و تو هفته 22 صفر شد. سرکلاژ تا هفته 26 تونست نگه داره. البته دوقلویی. تاپیکت رو تو گوشیم دیدم اومدم واست بنویسم. جدی بگیر ولی اصلا استرس نداشته باش راه چاره داره خوب وقتی فهمیدی. به نظر من اصلا داروهات کافی نیست کم شدن سرویکست دو تا علت میتونه داشته باشه. یا انقباض داری و متوجه نیستی که حتما باید ایزوپرین بخوری و پرولوتون بزنی یا سرویکست شله که در این صورت هم حتما باید استراحت کامل باشی و اون داروهای بالایی رو هم استفاده کنی. من هم مشکل سرویکس شل دارم این دفعه هم انقباضم زیاده واسه همین بعد سرکلاژ کلا استراحتم و بلند نمیشم. علاوه بر اون داروها روزی یه دونه هم شیاف میذارم. انقباضم قطع شده.
خالق تو را شاد آفرید...آزاد آزاد آفرید...
سلام خانوما من هم در هجده هفتگی سرکلاژ شدم، از اون موقع هم پرولوتن می زنم هم شیاف استفاده میکنم اما الان در پایان 22 هفتگی سرویکسم بازم شده 27 . سرکار میرم نمیتونم مرخصی بگیرم و استراحت کنم . چیکار کنم فعلا همه چیو سپردم به خدا البته پسر اولم تو سی و چهار هفتگی به دنیا اومد و کاملا سالم بود
سلام خانمها من شش روز پیش سرکلاژ شدم تو 24 هفته دقیقا طول سرویکسم تا حالا مشکل نداشت و 38 بود ولی شش روز پیش که سونو دادم شده بود 31 و دکترم گفت یه سونو واژینال بده که دقیق ببینیم رفتم ایندفعه گفت 24‏!‏ دکترم گفت تو 24 هفته خطرش خیلی زیاده با ریسک برات عمل کنم خلاصه باکلی استرس که نکنه کیسه آب پاره بشه عمل کردم حالا بعد شش روز ترشح آبکی زرد که گاهی قهوه ای میشه‏(ببخشید‏)‏ مثل اینکه خون توش باشه دارم استراحت مطلق تا دو هفته داده ولی تا دستشوی میرم و غذامم نیمه نشسته میخورم یکمم درد میکنه از داخل اینا طبیعین؟
عارفه به نظرم استراحتتت بیشتر کن و اگه می تونی مرخصی بگیر ....تا تو هفته 25 سونو تکرار کنی... اگه دوباره پایین اومده باشه دکتر واست استراحت مطلق پیشنهاد می کنه.

Be nice😊

نی نی داری؟ وافعا سرکلاژ تو هفته 24 ریسک داره استراحتتو به هیچ وجه کم نکن. خونابه قهوه ای تا 10 روز بعد سزکلاژ وجود دارد اما چون میگی ترشح زرد داری ممکنه عفونت هم باشه حتما با دکترت مشورت کن راستی قرص آنتی بیوتیک هم بخور من تا دو هفته سفکسیم خوردم.

Be nice😊

سلام فرفره جون. منم هفته 13 سرکلاژ شدم. سرویکسم 33 بود الان هفته 19 ام تو سنو آنومالی بهم گفت دهانه داخلی رحمت یکم باز شده یعنی حالت قیفی شکل پیدا کرده و یکم از کیسه آب داخلشه. خیلی نگرانم. شما وضعیت دهانه رحمتون بعد سرکلاژ ججوری بود؟ کاملا بستس؟