2789
عنوان

خیالتون راحت نی نی سایتیا ازدواج دختر بچه۱۰ ساله بهم خورد

| مشاهده متن کامل بحث + 1906 بازدید | 145 پست

بعد میگن ایران دربعضی نقاط کاملا  عقب افتاده ست از نظر فرهنگی برمیخوره به یک عده 

یکم از شهرهای بزرگ دوربشی قشنگ برمیگردی به صدوپنجاه سال پیش از هر نظر میرسی وسط توحش

یکی از همین عزیزان نیمساعت پیش توتاپیک مشابه تایپ فرمدند:بعصی دخترا رونمیشه نگه داشت باید زود ردشون کرد برن سه نفر مثل خودشم لایکش کرده بودن!!!!

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اینا خیلیاشون بچه اولبشون میفته

چون هم بدنشون نمیتونه نگه داره

هم اینکه اصلا نمیفهمن حامله ان

یعنی حتی نمیدونه داره چه اتفاقی براش میفته

الهی دختر بیچاره

من تو سن این به این فکر بودم بریم با مامانم مثل روسری دختر خالم بخرم روسریی که همه گلاش رنگی رنگی و بچگونه بود

نه یه روسری سیاه زنونه  

منم میگم اونا جز فرهنگشونه و شاید برا ما خیلی تعجب اور باشه و ممکنه هر زنی تو بیست سالگی نظرش عوض بش ...

خب فرهنگشون غلطه باید عوض بشه اینکه بگیم جز فرهنگشونه از درد و رنج اون کودک چیزی کم نمیکنه

خوبی؟ ما میگیم ازدواج نکنن بچه ها  بعد میگی شوهره خوب باشه؟ فضای ذهنی کودکانه خودت رو تو سن ...

من میگم اونا جز رسمشونه اونا یه دختر ۱۸ ساله رو ترشیده حساب میکنن گاهی بچشون از زمان به دنیا اومدن اسم یکی میکنن

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره

من یبار یه بچه های دانشگاه میگفت  اون هم عقد موقت کرده بود برا دوسال دختره ۲۲ یا۲۳ داشت میگفت اینجور کردیم شوهرم بره سرکار بعد عقد دایم کنیم اگه سرکار نرفت دیگه تمومه جشن ومراسم وهمه چی هم گرفته بودن یه عالمه هم عکس با نامزدش داشت.اصلا شاخ دراوردم ازکارشون فوقش پسره میره یکی دیگه میگیره دختر ضرر میکنه

یا رب العالمین
دروغ میگن مثل خر!!!!یعنی باور کنیم پسره تا الان به دختره دست نزده   یا خانواده دختره دیگه بیخی ...

با افکاری که دارن مطمن باش میگن اگه عقد بهم بخوره مردم چی میگن

میگن دخترشون بیوه شده ،کسی نمیاد بگیرتش دیگه

خب مشکل ما این بود فقط همین یه مورد ؟ما قانون حمایتی میخواییم نه صرفا فقط یه ازدواج که رسانه ایی میشه میدونید تو بعضی از روستاهای دور افتاده واسه اکثر دختراشون هرساله این اتفاق میفته و کسیم نمیفهمه ؟

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
اگه پسر خوبی باشه چه اشکالی داره

هيچ اشكالى نداره عزيزم نديدى دختره چه قد ميخنديد به قول بعضيا بش نمياد ناراضى باشه اخه نه اينكه خيلى عاقله كامل ميدونه چى براش خوبه چى نيست!!خوبه كه تواين بى شوهرى از بچگى يكى رو رزرو داره..فوقش نخواست خو يه چند سال ديگه طلاق ميگيره..

بابا ایسگامون کردین از صبح.یکی میاد میگه دختر 8ساله با پسر 25ساله.یه ساعت پیش گفتن 9ساله با 28ساله.ا ...

هرکدوم رو که باور هم‌نکنید از چهره دختره میشد فهمید که سنش زیر دوازده ساله 

بچه ها به قبیله ها و عشیره ها توهین نکنید من خودم از اونا نیستم از کارشون هم دفاع نمی کنم ولی اونا سبک زندگیشون اینه آره اشتباهه اما توهین بهشون درست نیست همین خود نا که اینجا نشستیم‌فکر می کنید مادر بزرگامون تو جه سن و سالی ازدواج کردن همه زیر ۱۵ سال

و بلاخره روزی خدا نگاهی خواهد انداخت ❄