الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام میشه در مورد عکس بی بی چک منم نظر بدید البته 4روز تا موعدم مونده
در پيكر من دو قلب دارد ضربان ❤️ براي سلامتي همه ني ني ها ومادراشون يه صلوات هديه به امام زمان و مادرشون بفرستيد الهم صل علي محمد وآل محمد و عجل الفرجهم
در پيكر من دو قلب دارد ضربان ❤️ براي سلامتي همه ني ني ها ومادراشون يه صلوات هديه به امام زمان و مادرشون بفرستيد الهم صل علي محمد وآل محمد و عجل الفرجهم
واینکه دیروز صبح یه بیبی کذاشتم یکم قسمت دومش رنگ پخش شد پلی وقتی خشک شد یه خط قرمز افتاد بعد دیشب نواری که تو عکس میبینید زدم و اون یکی هم صبح من خودم نمیدونم هاله میبینم یا نه 4روز تا موعد هست کمر درد و نفس تنگی و ترشح شیری دارم
عزیزم این منفیه بچه ها به خدا میکروسکوپ نمیخواد. باید دیده شه دیگه شما زود زدی البته. ایشالله روز ...
صبح ساعت 10تست زدم اینجا بعداظهر گذاشتم 😂😂😂😂شما جیش میبینی و من هاله 😂😂😂😂 والا اصلا مهم نیست فقط دلم میخواد پری بیاد مردم از درد پا و کمر حالا یه باز به جا عقب انداختن میشه جلو بیفته راحت شیم از این وضعیت