2777
2789
عنوان

بی بی چک کمتر از 5 دقیقه مثبت بشه قابل اعتماد؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1437 بازدید | 49 پست
انشالله خدا بزرگه دوست داشتی تاپیکم رو در مورد قانون جذب بخون من خودم ازین هم نتیجه گرفتم

چند وقته اقدامی؟ دکتر رفتی دارو  چیا خوردی؟

دوست عزیز برای مامان شدنم میشه دعا کنی با صلوات ممنونم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام میشه در مورد عکس بی بی چک منم نظر بدید البته 4روز تا موعدم مونده

در پيكر من دو قلب دارد ضربان ❤️ براي سلامتي همه ني ني ها ومادراشون يه صلوات هديه به امام زمان و مادرشون بفرستيد الهم صل علي محمد وآل محمد و عجل الفرجهم 

شما هم‌هاله میبینید 

واینکه دیروز صبح یه بیبی کذاشتم یکم قسمت دومش رنگ پخش شد پلی وقتی خشک شد یه خط قرمز افتاد بعد دیشب نواری که تو عکس میبینید زدم و اون یکی هم صبح من خودم نمیدونم هاله میبینم یا نه 4روز تا موعد هست کمر درد و نفس تنگی و ترشح شیری دارم 

در پيكر من دو قلب دارد ضربان ❤️ براي سلامتي همه ني ني ها ومادراشون يه صلوات هديه به امام زمان و مادرشون بفرستيد الهم صل علي محمد وآل محمد و عجل الفرجهم 
چند وقته اقدامی؟ دکتر رفتی دارو  چیا خوردی؟

من سه سال اقدام بودم 

چند دوره قرص و سه دوره امپول و دو بار ای یو ای انجام دادم اخرشم دکتر گفت بیا ای وی اف منم ترسیدم نرفتم

بعد از سه سال انتظار و دوبار ای یو ای خداروشکر که کوچولوی قشنگم رو طبیعی باردار شدم
من سه سال اقدام بودم  چند دوره قرص و سه دوره امپول و دو بار ای یو ای انجام دادم اخرشم دکتر گفت ...

خوش بحالت پس طبیعی باردار شدی؟ اون ماه چی استفاده کردی؟

خوش بحالت پس طبیعی باردار شدی؟ اون ماه چی استفاده کردی؟

تقریبا اره تخم هویج رو دم میکردم و پیاده روی سنگین میکردم

بعد از سه سال انتظار و دوبار ای یو ای خداروشکر که کوچولوی قشنگم رو طبیعی باردار شدم
تخم هویج چند روز و چه زمانهایی استفاده کردی؟ 

از اول تا پنج پریود روزی یه قاشق م خ دم میکردم

به اندازه یه لیوان میخوردم

از اول تا پنج پریود روزی یه قاشق م خ دم میکردم به اندازه یه لیوان میخوردم

ناشتا میخوردی؟ فقط یه ماه خوردی باردار شدی؟

عزیزم این منفیه بچه ها به خدا میکروسکوپ نمیخواد. باید دیده شه دیگه شما زود زدی البته. ایشالله روز ...

صبح ساعت 10تست زدم اینجا بعداظهر گذاشتم 😂😂😂😂شما جیش میبینی و من هاله 😂😂😂😂 والا اصلا مهم نیست فقط دلم میخواد پری بیاد مردم از درد پا و کمر حالا یه باز به جا عقب انداختن میشه جلو بیفته راحت شیم از این وضعیت