2777
2789
عنوان

زنی که...

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 43 پست
خرج همون ارزشه.ینی کسی ک پول آرایشگاه میده و ناخوناشو مانیکور و اینا میکنه و موهاشو رنگ میکنه و خرج ...

با گفته موافقی ولی خلافش عمل میکنی    

میشه واسه خوبشدن حالم یدونه صلوات بفرستی🙏خـــــدایا به بزرگیت و رحمانیتت و بخشندگیت و به مهربونیت وخوبی خودت،حـــال دل خراب مارو خوب کن🙏 ای گــره گــــشا ،گــــره بگشاے🙏
یعنی اونی که شوهرش درامد انچنانی نداره و در حد خوراکشونه اون حق خرج کردن رو نداره؟

خوب وقتی نیست از کجا خرج کنه این قضیه ارج و خرج برا اوناییه که پول دارن خرج نمیکنن شوهره میبره جاهای دیگه خرجش میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البتهههه بستگی ب شرایط زندگی و خود شوهرو و شرایط مالیش داره.من شاید ماهی ۱۵۰تومن خرج داشته باشم شاید ...

با حرفت خیلی خیلی موافقم  

میشه واسه خوبشدن حالم یدونه صلوات بفرستی🙏خـــــدایا به بزرگیت و رحمانیتت و بخشندگیت و به مهربونیت وخوبی خودت،حـــال دل خراب مارو خوب کن🙏 ای گــره گــــشا ،گــــره بگشاے🙏
اول که بستگی به شوهرت داره و حقوقش  دوم اینه مرد باید یکم خرج رو دوشش باشه که بیشتر تلاش کنه&n ...

البته بعضی از مردا اینطورن

بعضیاشونم خودشون واقعا کاری و به فکرن نیازی نیست کسی هلشون بده

یکسری نیازهای اساسی هست که خب باید در اولویت باشه مثل هزینه های درمان یا پیشگیری از بیماری و مشکلات 

بقیه هزینه ها هم مثل لباس ، تحصیل و سفر و کلاس متفرقه و طلا و ... بستگی به درآمد و شرایط زندگی باید اولویت بندی بشن و با برنامه ریزی انجام بشه 

اعتقادی ندارم خرج تراشی الکی کنم تا احترامم حفظ بشه 

اما اگر امکان هزینه کردن داشته باشیم عادت ندارم زیادی از حد توی زندگی فداکاری کنم و آرزوها و نیازهامو بذارم آخرین اولویت یا ازشون بگذرم ، اینجوری بقیه فکر میکنن من همیشه باید آخرین نفری باشم که به خواسته هاش می رسه،  یا لابد خودم اینجوری خوشحالترم 

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد

بستگی داره.گاهی ماهی دویست خرج میکنم گاهی یکی دو تومن.بستگی به خریداو کارایی که باید بکنم متغیره.یکی از کارتای شوهرم دستمه گاهی ۵۰ هزار توشه گاهی چندملیون.اول یه موجودی میگیرم بعد میرم خرید😆یا به قول دخترم خالی کردن کارت بابا

از ولخرجی بدم میاد آدم همممش باید بفکر پس انداز و آینده باشه من تا به چیزی واقعا احتیاج نداش ...

بنظرم بعضی چیزا ولخرجی نیست

ینی شما خرج آرایشگاه هم نداری؟

کاراتو خودت انجام میدی؟

من کارامو خودم انجام میدم ولی گاهی ارایشگاه هم میرم

پس انداز میکنم

لباس هم کم میخرم ولی شیک پوشم و ...

بعصی مردا خودشون درست تربیت شدم نیازی نیست بهشون گوش زد کنی که پول بده یا پول میخام خودشون خودکار پو ...

واقعااااا

افرین👏

خوب وقتی نیست از کجا خرج کنه این قضیه ارج و خرج برا اوناییه که پول دارن خرج نمیکنن شوهره میبره جاهای ...

اره خب  

با گفته موافقی ولی خلافش عمل میکنی      

😁اره خب

از پسش ک برمیام الکی چرا خرج کنم.البت ما الان عقدیم.هروقت رفتم خونه ی خودم بهتر میتونم نظر بدم😀

🍃هرچی خُدا بخواد،خُدا که بد نمیخواد🍃
اول نیازهای اساسی و باید برآورده کرد  بره زیربار قرض و بدهکاری خوبه؟

منم و شوهرمم بشدت رو این قضیه حساسیم

هیچوقت نزاشتیم زیر بار قرض بریم 

ولی میگن مردی ک زیر قرض باشه بهتره.حواسش پی زندگیشو زنشه.سرگوششم نمیجنبه میفهمه زندگی سخته و پای زندگیش میمونه.یوقتایی هم ک بحث پیش بیاد بخاطر زحمتی ک برا زندگی و زنش داره میکشه دلش نمیاد زندگیش خراب بشه ینی قدر زندگیو زنشو بهتر میدونه

🍃هرچی خُدا بخواد،خُدا که بد نمیخواد🍃
یکسری نیازهای اساسی هست که خب باید در اولویت باشه مثل هزینه های درمان یا پیشگیری از بیماری و مشکلات& ...

کارتون درسته👏