2777
2789
عنوان

زنی که...

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 43 پست
بستگی داره.گاهی ماهی دویست خرج میکنم گاهی یکی دو تومن.بستگی به خریداو کارایی که باید بکنم متغیره.یکی ...

ایجان😍😂

مثلا چه کارایی میکنی با یکی دوتومن؟

میشه واسه خوبشدن حالم یدونه صلوات بفرستی🙏خـــــدایا به بزرگیت و رحمانیتت و بخشندگیت و به مهربونیت وخوبی خودت،حـــال دل خراب مارو خوب کن🙏 ای گــره گــــشا ،گــــره بگشاے🙏
😁اره خب از پسش ک برمیام الکی چرا خرج کنم.البت ما الان عقدیم.هروقت رفتم خونه ی خودم بهتر میتونم نظر ...

انشاالله خوشبخت باشی و جیبتون همیشه پر پول و زندگیتون پر از عشق

میشه واسه خوبشدن حالم یدونه صلوات بفرستی🙏خـــــدایا به بزرگیت و رحمانیتت و بخشندگیت و به مهربونیت وخوبی خودت،حـــال دل خراب مارو خوب کن🙏 ای گــره گــــشا ،گــــره بگشاے🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما تو خونه چه کارایی میکنین؟

اول از همه کرایه و قسط و قرعه کشی و قبض و پول نظافتچی ساختمونو کنار میذارم.بعدش نوبت خواربار و موادغذاییه

هرازگاهی ی عطری اسپری لوازم آرایشی یا ی تیکه لباس میخرم

طلا جواهر ک واقعا بااین اوضاع نمیشه

لباسای من خیلی زیاده حتا بدون تکرار اگه دو سه ماه هر روز عوض کنم هنوز ی لباس هست ک نپوشیده باشمش برا همین تنوع دارم همیشه

وضع ظاهری ام ک تمیزی جزیی از زنانگی هست مرتب بودن و مصرف روغن های گیاهیی و خوراک  سالم برای سلامت پوست اینارو رعایت میکنم

جذابیت فقط ظاهر نیست اخلاق و رفتار هم مهمه باید شوهرت  روت حساب کنه تا جذبت بشه پس غرغر کردن و بی حساب حرف زدن ندارم گله شکایتام خیلی کمه تا تاثیر داشته باشه

ولی میگن مردی ک زیر قرض باشه بهتره.حواسش پی زندگیشو زنشه.سرگوششم نمیجنبه میفهمه زندگی سخته و پای زند ...

یاد اون مثله افتادم که میگه قرض کن زن بگیر،قرضت میکنه زنت میمونه

ولی خب ماوقتی شب سرمونو راحت بزاریم سربالش بخوابیم راحت تریم تا بخوایم قبل خواب به فکر قرضمون باشیم

گاهی هم قرض دارمیشیم ولی سعی میکنیم سریع ردش کنیم

یاد اون مثله افتادم که میگه قرض کن زن بگیر،قرضت میکنه زنت میمونه ولی خب ماوقتی شب سرمونو راحت بزاری ...

آره خب مطمئنن قسط و قرض و بدهی تو زندگی خیلی تاثیر داره.نمیشه دو کلمه بامردا حرف زد بس ک فکرشون درگیره.این ک گفتمو زیاد شنیدم از بزرگان😀

🍃هرچی خُدا بخواد،خُدا که بد نمیخواد🍃
اول از همه کرایه و قسط و قرعه کشی و قبض و پول نظافتچی ساختمونو کنار میذارم.بعدش نوبت خواربار و موادغ ...

عزیزم این چیزایی که میگی کاملا برمیگرده به درامد شوهرت

من دیدم کسیو که شوهرش درامدش تقریبا صفره و زنه لباساش قدیمی و کهنه شدنه پول نداره بگیره

حتی لباس زیراشو دیگه باید هی بدوزه که قابل پوشیدن باشن

وقتی زندگی اینطوری باشه زن چطور خرج خودش کنه

چطور خوش اخلاق باشه

چطور جذاب باشه

خب میشه دقیقا نقطه مقابل اینا

عزیزم لباس.ارایشگاه این چیزا دیگه.نه همیشه مثلا وقتایی که عروسی داریم.

ولی بنظرم شمایی که میتونین چرا فقط موقع مراسما؟

حداقل ماهی یبار این کارو انجام بده

بخاطر دل خودت و شوهرت و حتی بچت

اونجوری میگن اره چون میخواد تو جمع باشه بخاطر جمع بوده و نه دل خودش یا ما

آره خب مطمئنن قسط و قرض و بدهی تو زندگی خیلی تاثیر داره.نمیشه دو کلمه بامردا حرف زد بس ک فکرشون درگی ...

ما وقتی قرض دار بشیم میبینم که همش شوهرم تو فکره و ناراحته و عصبیه 

هعی میگم یچیش نشه😂

عزیزم این چیزایی که میگی کاملا برمیگرده به درامد شوهرت من دیدم کسیو که شوهرش درامدش تقریبا صفره و ز ...

شما سوال کردی تو خونه چیکار میکنین منم گفتم

حالا خودشما چیکار میکنین تو خونه؟

شما سوال کردی تو خونه چیکار میکنین منم گفتم حالا خودشما چیکار میکنین تو خونه؟

عزیزم کارای خوبی میکنی

هر ادم در حد توان خودش

منم ورزشو بعضی کارای ارایشگاهی و سرو لباس و تمیزی و اینچیزارو تاجایی که میتونم رعایت میکنم

عزیزم این چیزایی که میگی کاملا برمیگرده به درامد شوهرت من دیدم کسیو که شوهرش درامدش تقریبا صفره و ز ...

واقعا خانواده هایی ک اوضاعشون در این حده خیلی خیلی خیلی مظلومن خداکنه همشون رزق و روزی و برکت بیاد تو زندگیشون

خوب میفهمم نداری یعنی جی ماهم ی دوره شوهرم بیکار بود خیلی عذاب کشیدیم ولی خداروشکر پس اندازمون نذاشت دراین حد نداری بکشیم الهی شکر واقعا خدا ب همه برکت و شادی بده

واقعا خانواده هایی ک اوضاعشون در این حده خیلی خیلی خیلی مظلومن خداکنه همشون رزق و روزی و برکت بیاد ت ...

اره واقعا میبینم که چقد سختی میکشن و چقد تلاش میکنن که بهتر بشن

اونا برعکس شما بودن و اول داشت و سر یه اتفاق زندگیشون به این حال و روز افتاد

عزیزم انشاالله خدا بیشتر بهت بده

زندگی قشنگی داری و انشاالله قشنگ هم بمونه❤