2777
2789
عنوان

زنی که...

256 بازدید | 43 پست

خانما

شما ماهانه چقد پول خرج خودتون میکنین؟

این پول رو خرج چیا و چه کارایی میکنین؟

توخونه بدون هزینه چطور به خودتون میرسین(اندام،صورت،پوست،لباس،مو،و...)؟ینی چه کارایی میکنین؟

بنظرتون این گفته که" زنی که خرج نداره ،ارج نداره " چقد درسته؟؟؟؟

میشه واسه خوبشدن حالم یدونه صلوات بفرستی🙏خـــــدایا به بزرگیت و رحمانیتت و بخشندگیت و به مهربونیت وخوبی خودت،حـــال دل خراب مارو خوب کن🙏 ای گــره گــــشا ،گــــره بگشاے🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که قبول ندارم مگه عقده ای هستم که سر شوهر بیچارم خالی کنم.الان دستمون یه کم تنگه ولی تو خونه لباس خوب میپوشم همیشه آرایش دارم .یه پولیم کم کم واسه خودم کنار میذارم تا برم لیزر

ب نطر من فقط بستگی ب شوهرت داره...من کارتش دست خودمه..حقوقشم زیاد نیست ولی خودم برنامه ریزی  میکنم ک کی لباس بگیرم کی خورد و خوراک

او دنیا نزدیکه عامو.....قیامت نزدیکتر.....
نسبت به درآمد شوهر ماله هرکی فرق میکنه خوب

یعنی اونی که شوهرش درامد انچنانی نداره و در حد خوراکشونه اون حق خرج کردن رو نداره؟

میشه واسه خوبشدن حالم یدونه صلوات بفرستی🙏خـــــدایا به بزرگیت و رحمانیتت و بخشندگیت و به مهربونیت وخوبی خودت،حـــال دل خراب مارو خوب کن🙏 ای گــره گــــشا ،گــــره بگشاے🙏

خرج همون ارزشه.ینی کسی ک پول آرایشگاه میده و ناخوناشو مانیکور و اینا میکنه و موهاشو رنگ میکنه و خرج لباسای شیک و پوستش و کرماشو لوازم آرایشش میکنه داره ب خودش اهمیت میده.مردش میفهمه ک این زن برای خودش عزیزه و باارزشه.بعدم زیر خرج میمونه و سمت زنای دیگه نمیره (آخری شوخیه😂😂😂)

ولی من خودم مناسبتی میرم آرایشگاه.کارامو خودم میکنم.اینم ک میخام بدم ب آرایشگرو پولشو جمع میکنم براخودم

🍃هرچی خُدا بخواد،خُدا که بد نمیخواد🍃
همه چیز بستگی ب وضع درآمدی شوهرتون داره  قرار نیست ولخرجی باشه ولی درحد معقول خوبه

شما تو خونه چه کارایی میکنین؟

بستگی داره اوضاع مالی چطور باشه هرچی پول بیشتر باشه بیشتر خرج میکنم.نباشه هم خرج نمیکنم

من یه آفرودیتم   🌼تو میتوانی ساعت ها بنشینی و پشت سر من حرف بزنی   خیال‌بافی کنی  قضاوت کنی ،به من تهمت بزنی یا حتی فحش بدهی اما بهتر است بدانی درست همان لحظه‌ای که تمام وجودت پر از کینه شده من در بهترین کافه‌ی شهر نشستم و بستنی وانیلی می‌خورم با تزیین توت فرنگی🍨🍧🍦 خوشمزه است   امتحان کن  

البتهههه بستگی ب شرایط زندگی و خود شوهرو و شرایط مالیش داره.من شاید ماهی ۱۵۰تومن خرج داشته باشم شایدم ی ماه ۵۰ تومن.

میشه با خرج کمم ب چشم اومدو ارزش داشت

🍃هرچی خُدا بخواد،خُدا که بد نمیخواد🍃
من که قبول ندارم مگه عقده ای هستم که سر شوهر بیچارم خالی کنم.الان دستمون یه کم تنگه ولی تو خونه لباس ...

اول که بستگی به شوهرت داره و حقوقش 

دوم اینه مرد باید یکم خرج رو دوشش باشه که بیشتر تلاش کنه 

تا حدودی درسته ک میگن زنی ک خرج نداره ارج نداره 

چون مرد راحت طلب میشه 

مخصوصا مردا اگه ازشون چیزی نخای واسشون میشه عادت دیگه کلا خسیس میشن 

ولی من موافق ول خرجی هم نیستم 

ب نطر من فقط بستگی ب شوهرت داره...من کارتش دست خودمه..حقوقشم زیاد نیست ولی خودم برنامه ریزی  می ...

آفرین به تو و شوهرت