2777
2789

سلام 

ديشب داشتيم با شوهرم حرف ميزديم و راجع به كم كردن خرج و خريد هاي اضافه. هي داشتم ميگفتم كه من ميگم ميز ناهار خوري نخريم و پول مردم رو پس بديم تو اصرار ميكني و ميگم گوشي گرون لازم نيست هي تو ميگي بخريم و از اين حرفا. اونم گفت بابا تو اصلا نميخواد درگير شي قرض فلاني ها رو دادم. به چند نفر قرض داريم كه سه تاشون واجب بود. گفت اونا رو تسويه كرده .... ادامه داره دوستان 

خدايا مرسي ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطور موقع نداري و قرض گرفتن و ناراحتي اينكه نميتونيم پس بديم شريك بودم؟؟؟ چطور پول يه نفر رو نداشتيم بديم و از خونواده من قرض كرد و پس داد من در جريان بودم؟ چطور موقعي كه قرض هامونو تو دفتر مينوشتيم كه حساب دستمون باشه من شريك بودم؟ حالا موقع پس دادن و شادي كه ميشه شريكم نكرد؟؟؟ تنها بود

خدايا مرسي ❤️

تازه زبون اون درازه كه مگه خوج الواتي كردم. رفتم بدهيامونو دادم. لازم نيست بيام توضيح بدم و تو خونه هم حرف پول و حساب بزنم تو مگه چيزي خواستي من نه گفتم

خدايا مرسي ❤️

ولي من دام داره ميتركه از ناراحتي. از صبح كلي گريه كردم. سه سال خونواده م كمك خرجمون بودن حالا كه دستمون به دهنمون ميرسه حرصله توضيح نداره؟؟؟ 

خدايا مرسي ❤️

به نظرم این خودش یه نوع سورپرایز همش فک میکنی بدهکاری بعد یهو بهت بگن تسویه شده 😝😝😝😝

ولله من خودم دوست دارم مثلا شوهرم پسنداز میکنه یهو میاد میگه مثلا ۲۰تومن تو بانک داریم حالا من باید ناراحت شم چرا بم نگفته ؟

وبه هر حال زیاد حساس نشین سعی کنیم خانومی قری باشیم نه غُری