2777
2789
عنوان

راه هاي پر بازديد شدن

181 بازدید | 20 پست

اهم اهم م م م

بس ك تايپكاي من خلوته صدا اكو ميشه:/

اومدين از من بپرسين اخه؟ ي نگا ب تايپكاي طفلكي من بندازين دو تا و نصفي كامنت دارم ك يكيشم اون خانومس ك هي ميگه بيا برو توي اين اينكه

ما را به کار جهان هرگز التفات نبود....! :-)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂😂فقط اون خانومه🤣🤣همه جاهم هست

خدابهترین هارابعدازتلخ ترین تجربه هابه تومیدهدتاقدرچیزهایی که بدست اوردی رابدانی اگه دوست داشتین واسه حل مشکلاتم  یه صلوات بفرستین مرسی عشقااا😙😙❤❤

پر بازدید شدن چه اهمیتی داره اخه بعضیا پر بازدید میشن انقدر توهین میشنون که قطع دسترسی میکنن خودشونو

این سایت شده پاتوق خاله زنک بازی تویی که توهین میکنی فقط و فقط شعور نداشته ات و به رخ میکشی
🤣🤣🤣🤣تاپیکات خار داره

اتفاقا اينايي ك تو عنواناشون مينويسن تايپكم خار داره هم بازديداشون بيشتر از منه😐🤦‍♀️😁

اینجا کلا همینجوریه

همه تشنه ی عکس دیدن هستن اگه یکی بنویسه میخوام عکسمو بذارم شلووووووووغ میشه

یا واسه مسائل خاااااااله زنکی فوق العاده حریص هستن میان وسط و شلوغ میکنن

وی واسه پستای مفید نه خلوته

اینجا کلا همینجوریه همه تشنه ی عکس دیدن هستن اگه یکی بنویسه میخوام عکسمو بذارم شلووووووووغ میشه یا ...

اره راس ميگي

البته پستاي منم چندان مفيد نيسن 😐😁

من نصف اميدم ب اونه ☹️😁وگرنه تعداد كامنتام ميشه يكي و نصفي

🤣🤣اشکال نداره ازین به بعدتاپیک زدی صدام بزن منم میام پست هات زیادشه😁

خدابهترین هارابعدازتلخ ترین تجربه هابه تومیدهدتاقدرچیزهایی که بدست اوردی رابدانی اگه دوست داشتین واسه حل مشکلاتم  یه صلوات بفرستین مرسی عشقااا😙😙❤❤
ووي😍 چ دسته گليه هزار ماشالا

😂😂😂😂😂😂

یه قانونی هست که میگه : هـمـیشـه ی جـوری زنـدگـی کـن کـه اگـه رفـتـی جــلـوی آیـنـه ، روت بـشـه بـه چـشـمـای خـودت نـگـاه کنی…