2777
2789
عنوان

بچه های عصبی و پرخاشگر..

1802 بازدید | 16 پست

خانوما به نظرتون چیکار کنم??پسرم 3سالشه بشدت پرخاشگر شده...وسایلاشو پرت میکنه..همه رو میزنه چه بچه چه بزرگ..خیلی اذیتم میکنه...خسته شدم بخدا...تو دستشویی تو ماشین تو مهمونی تو خونه ..ارامش ندارم😖😖😖😭😭😭😭

نميخوام بترسونمت ولي پسر من اين مشكلات رو داشت

دكتر گفت احتمال اوتيسم هست 

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودتون توخونه باهاش چطورین؟

هروقت گریه کرده به خواسته اش رسیده؟

دست من و تو نیست اگر عاشقش شدیم.......خیلی حسین زحمت ما را کشیده است.......السَّلامُ عَلیکَ یااَباعَبْدِالله...

عزیزم رفتار خودتون رو ببینید چهطوره؟آرومید باهاش یاعصبی ؟سنشم سن لجبازیه پسر منم تقریبا اینجور بود الان 4 سالش و تموم کرده بهتر شده و خودمم تو رفتارم تجدید نظر کردم و نتیجشو دیدم

میتونم مادر خوبی باشم
نميخوام بترسونمت ولي پسر من اين مشكلات رو داشت دكتر گفت احتمال اوتيسم هست 

واای نگو ترو خداا دلم ریخت....اخه تو اوتیسم بچه ها نمیتونن خوب حرف بزنن...و خیلیی عصبی میشن و قدرت تکلم ندارن..

واای نگو ترو خداا دلم ریخت....اخه تو اوتیسم بچه ها نمیتونن خوب حرف بزنن...و خیلیی عصبی میشن و قدرت ت ...

پسر من تازه به حرف افتاده

درسته

نشونش همينه

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800
فقط با محبت زیاد،سیرابش کن از محبت و بوس و بغل و تحسین...ببین چه جور مطیع میشه

باورت میشه بگم روزی هزار بار بوسش میکنم...چون خیلیم شیرینه قیافش ...شایدم همین کارم لوسش کرده

خودم قاطع رفتار میکنم...هر چی با گریه بخواد نمیدم بهش...پدرشم فوق العاده ارومه...ولی خودم زود عصبی م ...

منم خودم خیلی اخلاقم بد شده بس که دخترم کلافم کرده همش نق میزنه دو سالشه

رفتم دکتر فلوکسین داد یه هفتس میخورم احساس میکنم یکم بهترم

صلوات
عزیزم رفتار خودتون رو ببینید چهطوره؟آرومید باهاش یاعصبی ؟سنشم سن لجبازیه پسر منم تقریبا اینجور بود ا ...

مثلا وقتی مهمونو میزنه یا چیزی پرتاب میکنه یا هی داد میزنه و خرابکاری میکنه من چیکار کنم?????

منم پسرم دوسال وسه ماهشه اینقدر ورجه وورجه میکنه به سطوح امدم چهارروز مسافرت رفتم شد زهرمارم وقتی فک میکنم اگه اینجور تا آخر باشه تکلیف چیه ،!!!!اصلنم به حرفم گوش نمیده

برای شادی روح پدرم صلوات
منم پسرم دوسال وسه ماهشه اینقدر ورجه وورجه میکنه به سطوح امدم چهارروز مسافرت رفتم شد زهرمارم وقتی فک ...

ورجه ورجه خیلی بهتر از کتک زدنه دیگرانه...پرت کردنو زدن خیلی بدتره...بالاخره شیطنت نیاز همه بچه هاست