2777
2789
عنوان

خونه مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 807 بازدید | 82 پست
الان خونه داره مادر شوهرم

میدونم

میگم از اونجا برید یه جا دوطبقه اجاره کنید یا بخرید

ولی زیر بار تو یه خونه زندگی کردن نرو

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
بگو شما با مامانت مشکل داری حرفت میشه اختلاف داری اونوقت توقع داری من با مامانت زندگی کنم مشکلی پیش ...

صد بار گفتم این حرفا رو اما میگه مامانم تنهاس..خواهر شوهر زیاد دارم ولی متاهلن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشی ی آدم عقده ای ک ارزدی پوشیدن ی شورتک ی رابطه ج ن س ی گرم ی غذای دونفره با شمع و و و ب دلت میمونه...تا ی حدی میتونی تحملش کنی ولی بعد چندوقت عین آتش فشان میترکی و همه چی رو خاکستر میکنی...

بعد میدونی قسمت بدترش چیه!؟

اینکه میگن عروسه بد بود فلان بود خرجشو مادرشوهره داد و ...اما کسی نمیگه بابا جوووونه دل داره

مرگ ها دو دسته اند :      مردی که " قدم " میزند....                                          زنی که " حرف " نمیزند....‌
مگه انقد وایسم تا بمیره

نمیشه ب فروش خونه فکر کرد ی کوچیکتر دوطبقه گرفت؟

چندوقت ب عروسیت مونده

مرگ ها دو دسته اند :      مردی که " قدم " میزند....                                          زنی که " حرف " نمیزند....‌
مامان بابای خودمو کجای دلم بزارم..اونا میگن باید بری با مادر شوهرت

چی بگم والا...ولی اسایش نداری فردا هرکیم بیاد تو باید پاشی اشپزی کنی خونه تمیز کنی...اخمم بکنی خیلی عذر میخواما میگن دختره بی حیا میایم خونه مادرمون خودشو میگیره 

نه خونه ما نیس که یه داداش دیگه داره...معلوم نیس کی عروسی کنم

خب اصلا چرا روز اول قبول کردی؟ مادرشوهرت اخلاقش چجوره؟

از همینش میترسم...زورم میگیره جاریم بیاد من برم پخت و پز

دقیقا همینه...همونطور ک الان ازت توقع میره ک چون تنهاس بری پیشش فردام توقع دارن چون پیره بری کاراشو بکنی...

حالا کاری ب کمک ندارم ..کمک چیز خوبیه ولی ن درحدی ک زندگیتو مختل کنه...ادم میتونه روزی ی ساعت دوساعت بره کل خونه زندگی رو تمیز کنه غذاهاشو بپزه بیاد بیرون تازه خیر دنیا و اخرتم داره... ولی ۲۴ ساعتی ی چیز دیگس

روز اول نمیدونستم نامزدم انقد سر سخته...کافه هم میریم میخواد بیاد باهامون

اخلاق مادرشوهرت چجوره!؟

همین ک الان هرجا میرین میخواد بیاد یعنی ۱ نصف شبم تو اتاق خوابته وسط شما دوتا