2777
2789
ببخشید فرق تنبلی وکیست چیه؟

تنبلی و تخمدان پلی کیستیک یکیه.

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷
اره رفتم کلومفین داد فایده نداشت متفورمین اگنوگل و پیاز درمانب رازیانه پنج انگشت مصرف کردم اینم فاید ...

من فکر میکردم اونایی که کلومفین مصرف میکنن حتما نتیجه میگیرن .‌پس طب سنتی هم استفاده کردی . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنبلی و تخمدان پلی کیستیک یکیه.

اها مرسی.اگه سونو بگه کیست نداری ولی پریودات نامنطم باشه دلیلش چی میتونه باشه؟

۲تا حاجت دارم لطفاواسم ۲ تاصلوات بفرستین ودعا کنین .هرکس فرستاد بهم بگه براش سوره حمد بخونم😍
موندم چیکار کنم .😐دو دلم . میگن گناه نداره ولی حرمت نگه داری بهتره . منم مشکل دارم اگه این روزا اقد ...

منم فرداشب 12 پریودیمه روز تخمک گذاریمه نمیدونم چیکار کنم

خدا شکرت مواظب تو دلیم باش❤
من فکر میکردم اونایی که کلومفین مصرف میکنن حتما نتیجه میگیرن .‌پس طب سنتی هم استفاده کردی . 

نه

من یه مدت کلومیفن

بعدش لتروزول و آمپول اچ سی جی 

ولی بینتیجه بود.

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷

اره سه ماه استفاده کردم دکتر فقط یه بسته داد من دو بسته بعدی رو خودم گرفتم

اها مرسی.اگه سونو بگه کیست نداری ولی پریودات نامنطم باشه دلیلش چی میتونه باشه؟

نمیدونم عزیزم من که دکتر نیستم.

اقدام کن به نظرم .مال من درست افتاده شب تاسوعا و عاشورا 😐 یه جوریه که قبل از اون همسرم سرکاره 

بچه درست کردن که ثوابم داره. اقدام کن. اسمشو بذار حسین یا فاطمه زهرا

نه من یه مدت کلومیفن بعدش لتروزول و آمپول اچ سی جی  ولی بینتیجه&nbs ...

راست میگی ؟ 😲😲اون ماه به من لتروزول داد با این امپول که روز سوم بزنم . ولی ترسیدم نزدم . این ماه رفتم دکتر بهم لتروزول داد از روز ۴ سیکل روزی دو تا بخورم . فعلا دارم میخورم . من فکر میکردم امپول خیلی تاثیر داره 

امپول کی زدی؟

رفتم سونو گفت یدونه فولیکول غالب سایز بیست داری .وسط سیکلم بود. آمپول زدم دو دوره ولی نگرفت.

اقدام کن به نظرم .مال من درست افتاده شب تاسوعا و عاشورا 😐 یه جوریه که قبل از اون همسرم سرکاره 

اره دو دلم حس میکنم خدا هم نمیخواد هر چی تلاش میکنم نمیشه دیگه راهی نمونده