2777
2789
عنوان

من اومدم خونه بابام بیاین بگین کی مقصره

| مشاهده متن کامل بحث + 583 بازدید | 55 پست
خسته شدم همش منو خورد کرده درصورتی که همه میگن در حد من نیس ومن خوشگلم اما چشمش منو نمبینه 

بارها توی همین سایت گفته شده مردی که بدذاته ربطی به زشتی و زیبایی زنش نداره اونه که درونش و افکارش زشته

💞متاهل💞...........درخواست دوستی ⛔
مهریه ات چه قدره؟ خودت چه قدر درس خوندی؟ شغل داری؟ پسرت چند سالشه؟ پدر و مادرت چه قدر حمایتت می کنن ...

مهریم ۸۰۰تا تا دیپلم خوندم پشت کنکورم پسرم دوسالشه

آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم  وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله  هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده   آمین    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا حالا زدتت بری پزشکی قانونی طول درمان بگیری؟ پسرتم می زنه؟

نه فقط در حد هول دادن وسیلی یا دس پیچوندن بوده 

آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم  وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله  هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده   آمین    
شغل اون آقا چیه؟ ملک و املاکی داره؟ماشینی که به اسمش باشه؟

حسابدار داره اما به اسمش نیس 

از کی متوجه رفتاراش شدی؟قبل از ازدواجتونم باهات همینجور بود؟

نه دراین حد 

نظر بی رحمانه ایه.من جات بودم اینم کارو می کردم. شنبه برو مهریه ات رو بذار اجرا،(یا توقیف اموال که نتونه چیزی رو انتقال بده؛ برای این تاپیک جداگانه بزن و حتما مشاوره حقوقی بگیر) ولی نه جوری که سریع بفهمه،  برگرد پیشش. باهاش رابطه داشته باش. دعوا کن، یه دعوای شدید. در حدی همسایه ها کامل بشنون. وقتی زدت، یکم خودت شدیدترش کن. بلافاصله برو پزشکی قانونی؛ هم طول درمان بگیر. هم حکم ناشزه نبودن رو. بعد برو دادگاه درخواست عسر و حرج و نفقه بده. پسرت تا 7 سالگی باهاته. تا اون موقع بتونی ثابت کنی این آقا تعادل روانی نداره؛ به نفعته. به نظرمن با حرفی که در مورد خواهرت زده نداره.
بگو به خواهرت هم نظر دارن، اگه بتونی کسی رو شاهد هم ببری خیلی خوب می شه.

خودت هم این مرتیکه و ازدواج زودهنگامت رو فراموش کن؛ بشین برای کنکورت بخون. یه جای خوب قبول شو. کلاس آموزشی برو تا کار یاد بگیری. مراقب خودت هم باش که این وقایع دردناک افسرده ات نکنند. 

چه کارس؟

حسابداری میکنه تو یه مجتمع شخصی حقوق بالایی نداره در حد ۱/۵۰۰میگیره 

مهریه ات عندالمطالبه است یا عندالاستطاعه؟

عندالمطالبه