2777
2789
عنوان

من اومدم خونه بابام بیاین بگین کی مقصره

| مشاهده متن کامل بحث + 583 بازدید | 55 پست
نگفتی پدر و مادرت پشتت هستند یا نه؟ و جسارتا چرا این قدر زود ازدواج کردی؟ 

پدرومادرم پشتمن خودم نمیدونم چرا زود ازدواج کردم خریت مح

آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم  وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله  هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده   آمین    
فک کنم شما تو سن پایین ازدواج کردی.چندسالگی؟اگر تمایل داری جواب بده البته

تو ۱۶سالگی عقد کردم ۱۷سالگی ازدواج کردم ۱۸بچه دار شدم الان ۱۹ سالمه  

آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم  وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله  هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده   آمین    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کدوم شهری؟ می شه یه خلاصه ای از روند ازدواجت برامون بگی؟

شهر نمیتونم بگم ازدواجمم از سر توهمات بیجا وبچگانه من روابط دخترا با پسرارو قبول نشدم و من اصلا تو عمرم دوس پسر نداشتم اینم اومد خواستگاریم با زور خانوادم راضی کردن حرف بزنیم منم خانوادم دلشون راضی نبود ولی خام حرفاش شد

می تونی بری پیش مشاور؟

اره حتما میرم ع میشه گزراش بزنین تاپیکم حذف شه ممنون از دلداریتون عزیزان 

مهریه ات عندالمطالبه است یا عندالاستطاعه؟

مرسی از کمکت 

چقد درد دارن ادما    

بله واقعا همینطوره 

بله واقعا همینطوره 

گلے از شاخه اگر مے چینیم
برگ برگش نڪنیم
و به بادش ندهیم
لااقل لاے ڪتاب دلمان بگذاریم
و شبے چند از آن هے بخوانیم
و ببوسیم و معطر بشویم
شاید از باغچه ڪوچڪ
اندیشه مان گـل روید!👌👌👌👌👌😌🌹

دلم بهانه دارد! 👌👌 👌👌👌           تو میدانی بهانه چیست؟ 🌹🌹🌹🌹            بهانه همان است!!!👍👎🌹🤐🤐🤐

جنگ از طرف دوست دل آزار نباشد

یاری که تحمل نکند یار نباشد

گر بانگ برآید که سری در قدمی رفت

بسیار مگویید که بسیار نباشد

آن بار که گردون نکشد یار سبکروح

گر بر دل عشاق نهد بار نباشد

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی

تا شب نرود صبح پدیدار نباشد

جنگ از طرف دوست دل آزار نباشد یاری که تحمل نکند یار نباشد گر بانگ برآید که سری در قدمی رفت ...

آه
اگر شعری داشتم
که غمگین نبود
زبانی داشتم
زمان نداشت
گذشته می‌گذشت از من
تنها حالِ تو را می‌پرسیدم
و تو حالِ مرا می‌فهمیدی...👌👌👌

دلم بهانه دارد! 👌👌 👌👌👌           تو میدانی بهانه چیست؟ 🌹🌹🌹🌹            بهانه همان است!!!👍👎🌹🤐🤐🤐