2777
2789
عنوان

من اومدم خونه بابام بیاین بگین کی مقصره

| مشاهده متن کامل بحث + 583 بازدید | 55 پست
خوب ایشون  هر رفتار زشتی میکنه هیچ برخورد قاطعی از طرف شما یا خانوادتون  نمبینه معلومه مدا ...

اره شما تو تاپیکم بودی دیروز بنظرم منم بخاطر همین اومدم اما تا الان نیومده دنبالم فقط خودش وخواهرش پیام دادن با بچه تهدیدم کردن برگردم وگفتن زشته براشون ومیان ابروریزی میکنن 

آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم  وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله  هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده   آمین    
بی غیرت بی ناموس هم لعنت

اره اونم تورو زنش 

آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم  وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله  هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده   آمین    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهرت چند سالشه

خواهرم ۱۷من ۱۹او۲۸

اره شما تو تاپیکم بودی دیروز بنظرم منم بخاطر همین اومدم اما تا الان نیومده دنبالم فقط خودش وخواهرش پ ...

رونده به لینجور ادما اگر اومدن و خواستن سروصدا کنن پلیس خبر کن دوست من 

همسرت افکار کثیفی دا ه چطور بهش اجازه میدی به خواهرت چشم داشته باشه؟

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
رونده به لینجور ادما اگر اومدن و خواستن سروصدا کنن پلیس خبر کن دوست من  همسرت افکار کثیفی دا ه ...

من بخاطر بچم تحمل کردم خودمه زدم بیخیالی بعدش که به پدرو مادرم فحش داد قهرن دیگه ولی من کاراش تو دلمه همش منو نمیبینه میگه زشتی دعوای الکی توهین های زشت بی محبتی 

نظرت چیه یه گوشه چشمی به طلاق هم بکنی؟

من اومدم هم فکر کنم هم تصمیم نهایی بگیرم خواستم شما عزیزان بیاین تا رفتاراش بگم ونصیحتم کنین 

من اومدم هم فکر کنم هم تصمیم نهایی بگیرم خواستم شما عزیزان بیاین تا رفتاراش بگم ونصیحتم کنین 

عزیزم این جور زندگی فایده نداره یه فکری به حال خودت کن

💞متاهل💞...........درخواست دوستی ⛔
تاپیک‌قبلت خوندم اوضاع زندگیت خیلی بده با این سن کم چه عذابی می کشی

اره اما الان خواهرش پیام داده میگه خودت که میشناسیش برگرد میدونم برگردم بدتر میشه 

عزیزم این جور زندگی فایده نداره یه فکری به حال خودت کن

خسته شدم همش منو خورد کرده درصورتی که همه میگن در حد من نیس ومن خوشگلم اما چشمش منو نمبینه