2777
2789

من گفتم پای پسرم درده اومده تو تاپیکای قبلم هس بعد که به شوهرم گفتم گف تا بیام حسابت میرسم بعد گف تو حالت خوب نبود خانوادت که ادعاشون میشه نمیتونستن مراقب باشن منم دیشب بابابام اومدم میدونستم بیاد بهم فحش میده ودعوای حسابی میکنه جلو خانوادش اومدم خسته هم شدم اون تو مسافرتش بود با خانوادم بودیم هزار بلا سرم اورد وهمش چشمش دنبال ابجیم بود که چیکار میکنه وبه من بی محلی میکرد و

آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم  وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله  هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده   آمین    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی خواهرم از توجه بی جاش بدش اومد بهش بی محلی کرد وسرشو به گوشیش مشغول کرد  تا خواهرم وپدرومادرم  از ماشین اومدن بیرون بهم گف خواهرت کثیف چون سرش توگوشی واگه روزی خراب شد منم میخوام باهاش رابطه داشته باشم (در صورتی که خدا میدونه چقدر خواهرم پاکه ) منم داد زدم منو نمبینی گف تو چی هستی وخواست بزنتم منم خیلی دلم شکست و دراخرمسافرتم چون همش با من بد بود مادرم بهش گف رفتارش درس نیس با مادرو بابام دعوا کرد وفحش داد و باهم قهرن تا الان که اون اتفاق برا پسرم افتاد  من با وجود اینکارش و حرفی که راجب خواهرم زد رفتم بخاطر بچم خونه اما این باز بدتر شد 

آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم  وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله  هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده   آمین    
وقتی خواهرم از توجه بی جاش بدش اومد بهش بی محلی کرد وسرشو به گوشیش مشغول کرد  تا خواهرم وپدروما ...

خوب ایشون  هر رفتار زشتی میکنه هیچ برخورد قاطعی از طرف شما یا خانوادتون  نمبینه معلومه مدام پرروتر میشه.

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
شوهرت حواسش همش به آبجيته

ابجی تاپیک قبلیم بخون توجه اش که اره همیشه میزنتش زیر چشمم واین مسافرته مال خیلی وقته من بعد اون حرفش خواستم نرم باهاش خونه بعد مسافرت اما بخاطر بچم برگشتم وبی توجهیش وتوهینای زشتی که به خانوادم میکرد  ساکت شدم ولی دیروز دیگه پسرم که با پدرم تصادف کرده بودن بهش گفتم گفت تا بیام حسابت میرسم واینا منم اومدم خونه بابام تو تاپیک قبلم هس تا نخوندی نمی فهمی