2777
2789

غربالگری خوب بوده تو سونوی انومالی یه لکه تو قلب بوده اکوی قلبم خوب بوده 

دکتر میگه امینو سنتز کن یا هیچ کاری نکن 

۱۹ هفتم الان دیگه نمیشه سقط کرد که چه خااااکی بریزم سرم 😭😭😭😭😭😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لکه تو قلب بوده یا مغز.؟  تو قلب که سقط نمیکنن،  احتمال 90 درصد برا بچه ها حذف میشه،  ...

تو قلب والا چه میدونم اکو هم رفتم میگن سالمه کاملا اما دکتر قطعی نمیگه هیچی نیس میگه امینو کن

سریعا دکترت رو عوض کن و سونو رو ببر نشون یه دکتر دیگه بده و بگو باز واست بنویسه برو یه جای خوب دیگه ...

سونو رو تکرار کردم اما اره به یه دکتر دیگه ام نشون میدم 

انشالله که چیزیش نیست ....چرا قبل ۱۸ هفته نرفتی غربالگری

رفتم غربالگری رو اما تو اونا مشکلی نبود تو انومالی گفتن قلبش مشکل داره که تو اکوی قلب گفتن سالمه اما دکتر میگه امینو

بعد مجوز سقط نمیدن

بچه منم ده روزه بود که گفتن قلبش صدای اضافه داره .یکسال کلا دکترارو چرخیدیم اخرش یه دکتر برگه سلامت داد که صدای اضافه هست و قلبش سوراخ نیس .الانم قلبشو گوش میدم یهو یه صدای اضافه بین ضربانش هست 

تو قلب والا چه میدونم اکو هم رفتم میگن سالمه کاملا اما دکتر قطعی نمیگه هیچی نیس میگه امینو کن

به من گفتن تو مغز بچه یه لکه است، گفت امینو یا سل فری 

رفتم سل فری،  احتمال سندروم خیلی کم بود و خداروشکر بچه مشکل نداره

به نظرم قبل اینکه برای ازمایش با یه دکتر دیگه مشورت  کن،  اینا استرس الکی به ادم میدن

حتمن با چندتا دکتر مشورت کن ب حرف ی دکتر اینقدر استرس ب خودتو نی نی خوشگلت نده این استرس بیشتر براش ضرر داره اگه خدا نکرده مشکل جدی باشه حتمن راه حلی برای از بین رفتن لکه وجود داره که خوب شه خدای نکرده حتمن نباید سقط کنی که ..فقط آرامش تو حفظ کن صلوات بفرست 

السلام و علی الحسین😍😍😍