2777
2789
عنوان

بالا شروع لاغری 😁

557 بازدید | 37 پست

اقا منم دیگه واقعا شروع میکنم از فردا😁 یه مدت یه ماه شروع کرده بودم بدون رژیم سایز کم کردم هرکی میبینه میگه چقد لاغر شدی اما خودم به حساب نمیارمش بماند ک تو باشگاه پام اسیب دیده زانو درد گرفتم😁 از فردا رژیم و ورزش تو خونه

واسه ورزش تو خونه پیشنهادتون چیه دوستان؟🙂

گروه آبی ،وزن شروع: ۹۳💙وزن هدف : ۷۵💙 وزن فعلی: ۷۶.۹۰۰💙 خداکنه تا عروسی خواهرم به این وزن برسم🙂 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تردمیل عالیه کالری شماریم خیلی جواب میده 

من ریخته ام در رگ تو شیره جان💚هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💚این همنفسی چ حس و حالی دارد💚در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤❤
ویتامینت کم نیست زانوت درد داره ?

مربیم دید و گفت تیغه پات نا متقارنه و فهمید ک شکستگی داشتم البته تو ۲ سالگیم ولی خب نمیدونم یادش رفت یا چی... خودم حس میکنم جلو پا زدم واسم خیلی سنگین بود زانوم قلنچ داره انگار دیروز پاچه خوردم یکم بهترم ولی دردو دارم

ویتامینمم اوکیه جدیدا ازمایش دادم

گروه آبی ،وزن شروع: ۹۳💙وزن هدف : ۷۵💙 وزن فعلی: ۷۶.۹۰۰💙 خداکنه تا عروسی خواهرم به این وزن برسم🙂 

من شنیدم ورزش برای خوش فرم شدنه رو لاغری تاثیر نداره بیشتر رو رژیمت متمرکز باش

من ریخته ام در رگ تو شیره جان💚هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💚این همنفسی چ حس و حالی دارد💚در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤❤
حلقه زدن و دراز نشست و رقص

حلقه باید بخرم درازنشست چون عمل کیست رو کمرم داشتم یکم برام سخته فعلا نمیزنم چندشم میشه و دکترمم گفته نباید فشار بیاری ولی حلقه فقط رو کمر اثر داره ؟