2777
2789

خونمونُ جابجا کردیم با خواهرشوهرم اینا تو یه ساختمونیم ما دو طبقه بالاتریم شوهرم تا ساعت ۳ بعد از ظهر سرکاره منم تنهام همش زنگ میزنن و میگن ک برم پایین و هی میگن صبح پا میشی بیا اینجا تا وقتی شوهرت میاد خواهرشوهرم دو تا بچه هم داره خیلی رودارن و اذیت و سروصدا میکنن منم خب باردارم دوست دارم تو محیط آرومی باشم و آرامش داشته باشم  روم هم نمیشه بگم نمیام خیلی اصرار میکنن و مادرشوهرم همش میگه تا محبت بینتون بیشتر شه 😕فکر میکنن کار خوبی میکنن ولی نمیدونن من اذیت میشم منم استراحت مطلقم ولی خبر ندارن نمیشه خب برم اونجا بخورم و بخوابم و دست ب سیاه و سفید نزنم خونه بابام ک نیست .میشه راهنماییم کنید چیکار کنم؟؟؟؟چجور بهشون بگم که ناراحت نشن ؟؟؟

غصه نخور همه چی درست میشه... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودتو به غش و ضعف بزن ببرنت دکتر بهشون بگه استراحت مطلقی

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
خودتو به غش و ضعف بزن ببرنت دکتر بهشون بگه استراحت مطلقی

نمیخوام بدونن استراحت مطلقم اون موقع اونا میان بالا و یه دقیقه تنهام نمیزارن 

غصه نخور همه چی درست میشه...